Beste KCC-ers,
 
We beleven weer een prachtig seizoen en zowel sportief als recreatief is er weer veel te beleven bij onze mooie club. Het eerste is koploper en ligt op koers voor de play-offs. Als we die halen mag je dat als echte KCC-er zeker niet missen.
Om naast het korfbal en de reguliere begroting zaken voor onze club te realiseren is drie jaar geleden de Club van 50 opgericht. Leden doneren jaarlijks € 50 aan de club en beslissen zelf waar dat geld aan wordt besteed. Zo zijn vorig jaar de korfbalboom en tafeltennistafel aangeschaft en hebben de leden zaterdag besloten om € 2.500 te besteden aan een tweede kassa, sfeerverlichting en foto’s aan de wand in de kantine
 
We hebben inmiddels zo’n 35 leden, maar het zou mooi zijn als we nog meer leden krijgen zodat we nog meer voor onze eigen club kunnen realiseren.
Kijk hier voor alle informatie over de Club van 50 en word lid, of vraag je ouders, opa/oma of anderen die de club een warm hart toedragen om lid te worden.
 
Wil je KCC - en eigenlijk dus jezelf - een mooi kerstkado geven? Vul dan dit inschrijfformulier in en word lid van de Club van 50.
 
Met vriendelijke groet en hele fijne feestdagen namens de Club van 50,
Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties