Zaterdag 20 december 2014 mochten we alle nieuwe leden en de ouders van de nieuwe leden hartelijk welkom heten bij de vereniging. KCC/Delta Logistiek De D4 was team van de week. Dit team bestaat uit allemaal nieuwe leden en waren daardoor het meest vertegenwoordigd op deze bijeenkomst. 

Onder het genot van een kop koffie of thee hebben we enige informatie door kunnen geven en hebben de ouders vragen kunnen stellen aan de leden van de Jeugd TC, Bestuur en Ledenwerf. Ook waren we erg benieuwd hoe de nieuwe ouders het ervaren dat hun kind korfbalt bij KCC/Delta Logistiek. Het was verheugend om te horen dat hun kinderen met veel plezier komen naar korfbal.
 
De ouders die verhinderd waren mogen als ze vragen hebben, de Jeugd TC altijd benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Jopie Schippers
 
Hier zijn nog meer foto's te vinden van het team van de week. Het oplopen, de 1 tegen 1 tijdens de rust van het eerste en de handtekeningenjacht zijn vastgelegd door Peter van Dieren.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 23 september 2023 tegen HKC (Ha) 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties