Beste KCC-ers,

Afgelopen maanden hebben wij jullie gevraagd een enquête in te vullen die ons meer inzicht zou geven in ons ledenbestand, ouders/verzorgers van bij KCC spelende kinderen, uw professionele en opleidingsachtergrond, uw interne en externe relaties en zeker ook uw bereidheid om nog wat voor onze vereniging te gaan doen.

Alle gegevens zullen nu verder worden geanalyseerd, waarna wij daar weer overzichten van gaan maken die wij kunnen gebruiken om mogelijke sponsoren over te halen een partnership met onze vereniging aan te gaan of uit welke projecten wij nog meer nieuwe leden kunnen halen. Deze overzichten zullen onder meer bestaan uit leeftijdsopbouw, geografische woonomgeving, opleidingsniveau, beroepsachtergrond en nog veel meer. Ook hebben diverse mensen aangegeven iets binnen KCC te willen doen. Wij zullen deze mensen in de aankomende tijd benaderen over wat er mogelijk is.

Deze enquête is zeer waardevol en wij zullen vertrouwelijk met alle gegevens omgaan. Wij willen iedereen heel erg danken dat zij de moeite hebben genomen om deze enquête in te vullen.

De ledenwerfcommissie en de sponsorcommissie 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties