Beste bestuurs- en commissieleden,

Sinds enkele jaren hebben we bij KCC/Delta Logistiek een Club van 50. Die bestaat uit ca. 35 leden die jaarlijks 50 Euro inleggen (meer info over de Club van 50 of over lid worden daarvan vind je hier). Van het geld over de eerste twee seizoenen heeft de Club van 50 een betonnen tafeltennistafel en een korfbalboom aangeschaft en een aanzienlijk bedrag gereserveerd voor een tweede kassa in het clubhuis.

De volgende clubavond voor de leden van de Club van 50 plannen we het laatste kwartaal van 2014. Zodra de datum bekend is zal ik de leden van de Club van 50 daarvoor uitnodigen. Die avond bepalen de leden van de Club van 50 aan welke doelen binnen KCC/Delta Logistiek we het geld gaan besteden. Aangezien we dan het geld verdelen dat we in één seizoen hebben ingebracht, kunnen we minder besteden als vorig jaar, maar dat zal toch zo'n 1.500 Euro zijn.

Ik heb alle commissies al gemaild, maar om niemand te vergeten plaats ik de tekst van dit mailtje ook nog even op de site. Hierbij dus het verzoek aan bestuur en commissies om goed na te denken of jullie nog financiële wensen hebben, want dan is dit jullie kans. Individuele leden die een doel willen aandragen moeten dit via een commissie doen. Als jullie een doel hebben waarvoor jullie commissie geld nodig heeft, vul dan het aan jullie commissie toegestuurde formulier in (of vraag het even bij me op) en stuur dit uiterlijk 15 oktober 2014 terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zo spoedig mogelijk na de clubavond horen jullie dan of jullie doel is uitgekozen, is dat niet het geval dan heb je natuurlijk volgend jaar weer een kans.

Bespreek deze mail daarom met spoed binnen jullie commissie en mail het formulier uiterlijk 15 oktober terug.

Succes met het uitkiezen van jullie bestedingsdoel,
Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties