Aan alle leden en familieleden,

Het runnen van een korfbalvereniging kost veel tijd dat is een feit waar iedereen het over eens kan zijn. Waar we het ook over eens kunnen zijn is dat er veel klusjes zijn en ook nog helaas klusjes blijven liggen omdat een mens nu eenmaal niet meer kan doen dan menselijk mogelijk is. We kunnen op veel fronten nog helpende handen gebruiken.

Bijvoorbeeld voor het onderhoud van de velden en de kantine. Hierbij denken we niet gelijk aan allerlei ontzettende ingewikkelde bouwtechnische klussen, maar gewoon kleine klusjes die in en om een kantine nu eenmaal moeten gebeuren.
Voorbeelden hiervan zijn: het afsmeren van een gat in de muur, het bevestigen van een stop achter een deur, iets vastmaken, iets losmaken, een hegje bijknippen, vuilnisbakken legen, sponsorborden soppen, de dugout soppen, het schuren en of schilderen van iets, een goot of een mat legen van het ingelopen zand.

Dit soort klusjes hoeft niet persé op een vaste dag gebeuren. We doen op dit moment veldonderhoud op vrijdagmorgen daar zijn handjes altijd nog wel welkom, maar klusjes mogen ook op zaterdag of op een trainingsavond als je toch op het veld bent om naar een kind te kijken of zit te wachten tot het kind klaar is met trainen.

Dus heb je een halfuurtje of een uurtje tijd meld je dan aan bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 41 386 387) en dan kijken we samen welk klusje jij kan doen en op welke dag.

Hiermee geef je jouw vereniging jou helpende hand!

Saskia van Vlaanderen-Kanij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties