In deze periode van het jaar krijg ik regelmatig vragen over wanneer en hoe je nu precies je lidmaatschap kan opzeggen. Vandaar hier nog maar eens de regels:

Opzegging door korfballende leden kan ALLEEN schriftelijk, en per het einde van het seizoen (30 juni), met een opzegtermijn van 1 maand. Dit betekent dus dat je opzegging uiterlijk 31 mei bij de ledenadministratie binnen moet zijn. Dit kan het makkelijkst per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt hiervan dan ook een ontvangstbevestiging.

Alleen tegen je trainer of de TC zeggen dat je ermee stopt, is geen formele opzeging!! Wie op 31 mei niet opgezegd heeft, wordt ook voor het komende seizoen aangemeld bij het KNKV, en verplicht zich daarmee voor het gehele volgende seizoen (t/m 30 juni 2013) contributie te betalen.

Wil je je lidmaatschap alleen wijzigen (bijvoorbeeld van spelend naar overig lid), geef dit dan s.v.p. ook uiterlijk 31 mei aan mij door.

Jeu de boulers en Overige leden (ook wel rustend/ondersteunend lid genoemd), kunnen per het einde van ieder kwartaal opzeggen.

Met vriendelijke groet,

Ruud van der Heijden

ledenadministratie KCC/Hijbeko (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties