Zaterdag 25 juni gaan we het seizoen weer afsluiten met een ouderwets gezellige slotdag.

Het programma is voor een deel afhankelijk van de prestaties van onze A1. Zij zijn namelijk nog in de race voor het Nederlands Kampioenschap voor junioren. De finale hiervan zal op de middag van 25 juni gespeeld worden. Om iedereen de gelegenheid te geven daar naartoe te gaan hebben we een programma met plan A en plan B opgesteld:

Plan A: Wanneer er geen finale door onze A1 gespeeld wordt:
Een middagprogramma voor de Kangoeroes t/m E met knutselen en spelletjes. En er staat ook een springkussen! Opgeven kan via www.kcconline.nl/slotdagkids.

Ook in de middag is er een korfbaltoernooi voor de D t/m Senioren, opgedeeld in 3 verschillende poules. Deze 3 poules zijn: de familiepoule, de niet te fanatieke poule en de competitiepoule. In elke poule is er plek voor 6 teams. Als meer teams zich opgeven voor een poule zullen ze onderverdeeld worden in een andere poule. Het hele team dient zich in 1 keer op te geven en hierbij aan te geven in welke poule ze willen spelen. Daarnaast zal de teamcaptain geappt worden door een aKCCie-lid (binnen 2 dagen) dat de aanmelding binnen is gekomen. Opgeven kan via www.kcconline.nl/slotdagtoernooi.

Plan B: Wanneer onze A1 de finale mag spelen:
Dan houden we de middag vrij om iedereen de gelegenheid te geven de A1 aan te gaan moedigen.
Er is dan wel een ochtendprogramma voor de Kangoeroes t/m E met knutselen en spelletjes. En er staat ook een springkussen! Opgeven kan via www.kcconline.nl/slotdagkids.
De C- en D-spelers kunnen zich middels deze zelfde link opgeven voor een spannende Escaperoom.

Sowieso een gezellige avond
Hoe de dag ook gaat lopen, we gaan er sowieso een gezellige avond van maken met een barbecue, een spelletje, de band Soundbites en DJ Cleo & Laura.
Opgeven voor de barbecue kan via www.kcconline.nl/BBQ.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties