De corona crisis houdt ons nu al bijna een maand in zijn greep. Van alle mensen wordt veel gevraagd op veel verschillende manieren. We hopen dat iedereen gezond is en blijft en wensen jullie alle succes en sterkte toe in deze tijd.

Hoewel het korfballen bij KCC momenteel geen prioriteit is, kunnen we ons voorstellen dat er vragen zijn over wat deze situatie nu precies voor jou of je kind(eren) betekent. Afgelopen dinsdag 7 april heeft het KNKV de verenigingen geïnformeerd over de afwikkeling van de veld- en zaalcompetitie, maar daarnaast is er nog veel onzekerheid. Hoe zit het met de start van het nieuwe seizoen? In welk team speel ik dan, wie is mijn trainer en wanneer wordt er überhaupt weer getraind of gespeeld? Zijn er in het huidige seizoen nog activiteiten? Hoewel we op veel van deze vragen op dit moment nog geen antwoord hebben, willen we jullie graag op de hoogte brengen van de gang van zaken.

Huidige seizoen:
Met het abrupte einde van het huidige seizoen is de kans om rond te hangen op je favoriete korfbalclub en fit te blijven door het uitoefenen van je hobby je plotseling ontnomen.
Het is raar dat je nu niet meer op het trainingsveld staat om die balletjes raak te schieten en je in het zweet te werken. Als sportvereniging zien we graag dat je blijft bewegen en als korfbalvereniging willen we natuurlijk graag dat je zoveel mogelijk met een bal in je handen bezig bent.Vanuit de vereniging willen we jullie het een en ander kunnen aanbieden. Momenteel zijn we nog bezig met de uitwerking hiervan. Zodra hier meer over bekend is zullen we dat naar buiten brengen. Wordt vervolgd dus.

Op onderstaande links kun je alvast inspiratie op doen:

Weet je zelf nog een leuke link? Mail ons dan even via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwe seizoen
We gaan er vooralsnog vanuit dat er in september wordt gestart met de veldcompetitie van het nieuwe seizoen. De TC’s zijn op de achtergrond volop bezig met de voorbereidingen hierop.

In de komende periode zal de JTC  jullie verder informeren over:

  •          Teamindelingen;
  •          Selectieperiode;
  •          Trainers/coaches.

Mochten er vragen zijn dan kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vragen voor de Senioren TC kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot willen we iedereen via deze ongebruikelijke weg bedanken voor jullie inzet dit seizoen. We hopen jullie snel weer op het korfbalveld te kunnen zien en wensen jullie alle gezondheid toe.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties