Het seizoen is bijna ten einde voor de meeste ploegen, maar voor een aantal ploegen staan er nog hele belangrijke wedstrijden op het programma. KCC/SO natural 1 speelt op 15 juni de kampioenswedstrijd en de C1 en A1 spelen op 15 juni de play-offs om het Nederlands Kampioenschap veldkorfbal.  

12:15 CSL C1 - KCC/SO natural C1 (bij Dalto, De Woerd 2, Driebergen)
Waar KCC/SO natural C1 in de zaal net naast een ticket voor het NK C-jeugd greep, was het op het veld oppermachtig. Bijna alle wedstrijden werden gewonnen door de ploeg van Wilco Knops en Ilona de Lange. Op 25 mei werd het kampioenschap thuis gevierd tegen ONDO C1. En dus reist de C1 op zaterdag 15 juni af naar Dalto Driebergen voor de play-offs. De tegenstander van de C1 is dan CSL C1 uit Britsum.

13:00 DVO/Accountor A1 - KCC/SO natural A1 (bij DVO, Achterstraat 1, Bennekom)
Voor KCC/SO natural A1 wacht ook nog een toetje. De ploeg van Robin Diepenhorst en Niels Molendijk kende een uitstekende tweede helft van het veldseizoen en beloonde zich op zaterdag 1 juni met plaatsing voor de play-offsdoor een knappe overwinning in Papendrecht op PKC/SWKGroep A1 (15-16), waardoor deelname aan de play-offs zeker is. Die worden gespeeld op  zaterdag 15 juni in tegen en bij DVO/Accountor A1

16:00 Groen Geel 1 - KCC/SO natural 1 (bij Groen Geel, De Drie Morgen 2, Wormer)
Het 1e kende na de degradatie in de zaal een lastig veldseizoen en zag de voorsprong op achtervolger met de week slinken. Door het gelijkspel tegen SCO vorige week zakte de ploeg van Erik Wolsink en Ed van der Steen zelfs naar de tweede plaats, één puntje achter Groen Geel. A.s. zaterdag is de laatste wedstrijd en die is tussen Groen Geel en KCC/SO natural. De zwart-witten zullen moeten winnen om kampioen te worden en te promoveren naar de Ereklasse. Dat zal lastig worden, maar de eerste helft tegen SCO liet de ploeg zien dat ze nog steeds uitstekend kunnen korfballen. Kom dus allemaal naar Wormer om het eerste aan te moedigen.

Daarnaast kunnen er nog meer ploegen kampioen worden en is er zaterdag 15 juni dus genoeg te zien.

Zoals De Negende Man al op Facebook al aangaf: "Weken om van te smullen!" Op 15 juni twee KCC/SO natural-jeugdteams die strijden om een plaats voor de finale bij Valto, terwijl KCC/SO natural 1 afreist naar Wormer voor de kampioenswedstrijd tegen Groen Geel. Alle teams hebben jouw support nodig. Ben jij erbij?

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties