KCC/SO natural is negende geworden in de Korfbal League en speelt nu play downs tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale: kv Tempo. De eerste wedstrijd wist KCC/SO natural met 19-24 te winnen. Op zaterdag 6 april om 20:00 uur wordt de tweede wedstrijd gespeeld bij KCC/SO natural in Capelle aan den IJssel. 

We waren al bijna uitverkocht, maar doordat we kaarten hebben terug gekregen van Tempo, zijn er nog enkele tientallen kaartjes te koop voor de thuiswedstrijd op zaterdag 6 april 2019. Deze kosten voor leden € 2,50 per stuk. Voor niet leden gelden de reguliere prijzen: € 3 voor jeugd t/m 15 jaar en 65+ en € 6 voor overige supporters. Wil jij een kaartje? Dat kan vanaf vrijdag 21:00 uur en de gehele zaterdag uitsluitend door een whatsapp bericht te sturen naar 06 - 447 36 140. De kaarten die zaterdagavond nog over zijn, verkopen we aan de deur, maar dan zal je er vroeg bij moeten zijn. De zaal gaat zaterdag om 19:00 uur open.

Natuurlijk kom je vanavond in het zwart-wit. Vergeet je supportersartikelen niet! Aan de deur zijn nog sjaals te koop voor 10 Euro. Wil je nog een streamer afschieten? Die kosten 4 Euro per stuk en kan je tot 18:00 bestellen via een appje.

NB: mocht er een derde wedstrijd noodzakelijk zijn dan wordt deze gespeeld op woensdag 10 april bij Tempo in Alphen aan den Rijn. De kaartverkoop daarvoor start een half uur na de thuiswedstrijd.

Alle kaarten worden toegewezen in volgorde van binnenkomst van de mail, OP = OP

Mark en Sander

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties