Het zal jullie niet ontgaan zijn: in de afgelopen zomer is er hard gewerkt om de kunstgrasvelden op ons complex te vernieuwen. Dat dat op tijd is gelukt hebben we te danken aan Sportief Capelle en een aantal KCC-ers die een groot gedeelte van hun vrije tijd hebben opgeofferd aan bouwvergaderingen, inspecties en overleggen.

D1 en E3 trappen af
Aanstaande zaterdag 8 september zullen de eerste officiële wedstrijden op de nieuwe velden worden gespeeld. Dat moment willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Ons complex zal voor deze gelegenheid feestelijk worden aangekleed. Vanaf 09:30 uur trappen onze D1 en E3 als allereerste af. Zij zullen worden verwelkomd door het bestuur. Er staat voor hen bovendien een verrassing klaar.

Officiële opening
In de middag vanaf 14:30 uur vindt het officiële gedeelte plaats, met gasten van binnen en buiten de vereniging. Een mooi moment om een aantal mensen in het zonnetje te zetten. Om 15:30 uur speelt de hoofdmacht op het nieuwe hoofdveld zijn eerste officiële competitiewedstrijd, tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard. 

#welkombijkcc
Het lijkt ons leuk als zoveel mogelijk mensen a.s. zaterdag een selfie maken op ons complex en deze plaatsen op social media met de hashtag #welkombijkcc. Van alle foto's maken we een mooie collage die in ons clubhuis komt te hangen. 

We hopen op jullie komst (en op mooi weer)!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties