Vorige week won KCC/SO natural B1 met 25-20 van Fortuna/Delta Logistiek B1 en pakte daarmee met die ploeg een gedeelde tweede plaats. Door een beter onderling resultaat had de ploeg van Sander Jacob echter de beste papieren om zich te plaatsen voor de beslissingswedstrijden om de nationale titel. Er moest dus vandaag "alleen" nog maar even gewonnen worden van laagvlieger Die Haghe B1 waarbij vooral gewaakt moest worden voor onderschatting.

B1Vandaag liet KCC/SO natural B1 drect zien dat ze niet van plan waren om deze buitenkans weg te geven. Binnen drie minuten was het al 0-3 voor de zwart-witten en in de rust stond er een comfortabele 4-12 ruststand op het scorebord. De tweede helft ging de B1 gewoon door met scoren en won uiteindelijk eenvoudig met 17-31 van Die Haghe B1. 

Een geweldige prestatie waardoor de ploeg zich plaatst voor de eerste beslissingswedstrijd (1/4 finale) om de nationale titel tegen de nummer 1 uit de B Hoofdklasse A: DOS'46 B1. deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 5 maart om 13:30 uur in Nijeveen.

Als die wedstrijd wordt gewonnen volgt een tweede beslissingswedstrijd (1/2 finale) tegen één van de andere winnaars en als die wordt gewonnen sta je in de finale om de landstitel. Dat is nog een lange weg om te gaan en ongetwijfeld zal ook de ploeg dat stap voor stap bekijken.

In ieder geval van harte gefeliciteerd namens heel de vereniging en veel succes bij het vervolg!

Hou de site dus de komende weken in de gaten voor het laatste nieuws en exacte data/tijden en tegenstanders.  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties