Jawel, dit seizoen doet onze vereniging weer mee aan de Grote Clubactie.

Zoals reeds is aangekondigd doet onze vereniging dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Dit jaar gaan we proberen met z'n allen , dus van jong tot oud, van ouder tot speler, in totaal 1000 loten te verkopen. De verkoop gaat officieel vanaf 13 september beginnen. 

De komende twee weken zullen alle teams binnen KCC/Delta Logistiek worden voorzien van loten en/of intekenlijsten. De senioren, A , B en C teams zullen worden gevraagd 30 loten per team te verkopen dan wel af te nemen. De jongste leden binnen KCC zijnde de D,E en F leden krijgen binnenkort een intekenlijst waarna ze aan hun opa, oma, buren, schoolvriendjes loten kunnen verkopen.
 
Voor alle lotenverkopers geldt dat bij elke 20 loten die zijn verkocht, een gratis toegangsbewijs is verdiend voor Attractiepark Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. Deze kun je ophalen bij Theo van Os.
Voor het lid dat de meeste loten verkoopt ligt er een mooie prijs klaar. Wat.... dat is nog even een verrassing!
 
Met het kopen van een lot steun je niet alleen KCC/Delta Logistiek maar maak je ook kans op de hoofdprijs van € 100.000,00  of een auto. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere prijzen te winnen. De trekking is op 27 november a.s  Het streven is om zaterdag 8 november alle loten te hebben verkocht. 
 
Kortom, laten we met zijn allen ervoor zorgen dat alle 1000 loten worden verkocht.
 
De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan de jeugdopleiding van KCC/Delta Logistiek.
 
Houd de site in de gaten voor meer informatie.
 
Voor vragen en/of opmerking kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Als je echt enthousiast bent, kun je alvast intekenlijsten downloaden:

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties