Op zaterdag 8 maart 2014 speelt KCC/Delta Logistiek 1 om 19:30 uur de eerste kruisfinale tegen AWDTV/e-senzaz.com 1 in Sporthal Schenkel. Vóór die wedstrijd speelt de A1, maar als die wedstrijd is afgelopen wordt de zaal "schoon geveegd" en kom je echt alleen nog maar naar binnen als je in het bezit bent van een kaartje voor de kruisfinale.

Er worden extra tribunes geplaatst zodat we veel meer capaciteit hebben dan normaal. Een deel van de beschikbare kaarten gaat uiteraard naar AWDTV, een deel wordt gereserveerd voor genodigden en de selectie en staf krijgen uiteraard als eerste de mogelijkheid om voor zichzelf en famile/vrienden kaartjes te reserveren. De kaarten die dan nog over zijn, en dat zijn er dan nog behoorlijk wat, zijn beschikbaar voor leden van KCC/Delta Logistiek en hun familie/vrienden.

Wil jij hierbij zijn? Zorg dan dat je zelf een kaartje komt halen. KCC-leden kunnen in het clubhuis maximaal 3 kaartjes per persoon afhalen voor zichzelf en familie/vrienden (dus niet voor vage bekenden of leden van andere verenigingen). Dat kan voorlopig op vrijdag 28 februari van 19:30 - 20:30 uur en op zaterdag 1 maart van 16:30 - 18:30 uur bij ondergetekenden. Als er dan nog kaarten over zijn communiceren we op de site over een nieuw moment. Zorg dus dat je een kaartje komt halen want op = op.

Heb je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (let op, je kunt geen kaartjes reserveren via dit mailadres maar moet ze echt zelf op komen halen).

Tot vrijdag of zaterdag!

Mark van der Waaij en Sander Souren

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 1 oktober 2022 tegen PKC/Vertom 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties