Op vrijdag 29 november was het zo ver: het Sinterklaasfeest bij KCC! 34 kinderen en een handjevol ouders waren afgekomen op het feestgedruis in de kantine. Sommige kinderen met een gespannen gezicht, anderen vol energie rennend door de kantine. Omdat Sinterklaas een druk programma heeft, was het Sinterklaasfeest dit jaar rond etenstijd. Om met een gevulde buik aan het feest te beginnen, werd er eerst met elkaar genoten van een broodje knakworst.

Plots werd de rust verstoord door het geklop van twee Pieten op de ramen van de kantine. Met een zak vol strooigoed, werden de kinderen flink verwend door deze Pieten. Na het zingen van een aantal liedjes met de pieten, zijn de kinderen aan de slag gegaan met verschillende spellen. Sommige kinderen maakten hun eigen pietenmuts, waar anderen met hagelslag en M&M’s taaitaai poppen versierden. De twee Pieten deden ook ijverig mee en kleurden mooie kleurplaten voor de Sint. Iedereen werd even stil toen Piet gebeld werd door Sinterklaas. De Sint kon KCC namelijk niet vinden en vroeg aan Piet of de kinderen naar buiten konden om heel hard liedjes te gaan zingen. Gelukkig kunnen de kinderen van KCC heel hard zingen en hoorde Sint welke kant hij op moest. In een vrachtwagen van Gebr. Kalkman B.V. werd de Sint bij KCC afgezet, samen met nog drie Pieten.

IMG 8978 (Klein)

Bij binnenkomst kon Sinterklaas de kleurplaten bewonderen waar de kinderen hard aan gewerkt hadden. Na het zingen van een aantal liedjes, kwam het grote boek van Sinterklaas tevoorschijn. Een aantal kinderen werd naar voren geroepen, terwijl de Sint een verhaal uit het grote boek vertelde. Tot het genoegen van alle kinderen, kreeg iedereen een cadeautje uit de zak van Sinterklaas. Vanwege het volle programma van de Sint, werd hij na een half uur weer uitgezwaaid en vertrok hij met al zijn pieten naar het volgende adres.

IMG 9067 (Klein)

Toen mochten de cadeautjes uitgepakt worden! En wat bleek… Malle Pietje had allemaal fop cadeautjes in de zak gestopt. Alle kinderen in rep en roep, sommigen zelfs met een traantje. Gelukkig bleken de echte cadeautjes door de Rommelpiet te zijn verstopt in de kleedkamers, waar iedereen uiteindelijk zijn eigen cadeautje vond. Uiteindelijk dus toch lachende gezichten bij iedereen na een geslaagde Sinterklaasavond.

IMG 9024 (Klein)

Nog veel meer foto's vind je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties