UPDATE 03/04/24 01:25: dinsdagavond zijn er al zo'n 150 kaarten aan leden verkocht, er zijn er woensdag nog iets meet dan 100 te koop voor leden en aanhang.

KCC/CK Kozijnen speelt playdowns voor handhaving in de Kenonz Korfbal League. Pas op zaterdagavond 6 april weten we waar en tegen wie we spelen op donderdag 11, maandag 15 (en indien noodzakelijk zaterdag 20) april 2024. Zo lang kunnen we niet wachten met de organisatie dus de kaartverkoop is al even gestart.

Kaarten playdowns bestellen voor selectie en staf

[Form Playdownsapril2024selectiestaf not found!]

Teller vissershoedjes

...

Definitief wedstrijdprogramma 2e helft veld 2023-2024 geplaatst (update: scheidsrechters toegevoegd))

Zojuist is het wedstrijdprogramma voor de tweede helft van het veldseizoen 2023/2024 op de website geplaatst.

Doe-Mee trainingen voor de jeugd op 8 en 10 april

Op maandag 8 april en woensdag 10 april kun je bij Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen meedoen met de speciale Doe- Mee trainingen.
Iedereen van 2 t/m 12 jaar is van harte welkom, ook als je nog nooit hebt gekorfbald.
Meedoen is gratis! Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke verrassing.

NIO F2 - KCC/CK Kozijnen F4 wordt ingehaald op 23 maart

De wedstrijd NIO F2 - KCC/CK Kozijnen F4 van zaterdag 9 maart wordt ingehaald op zaterdag 23 maart om 12:00 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen F4.

In memoriam: Jan Bongers

Afgelopen zaterdagavond bereikte ons het droevige bericht dat Jan Bongers, voormalig coach van ons eerste team, plotseling is overleden. Hij is slechts 55 jaar geworden.

Uitnodiging pyjamatraining zaterdag 16 maart

Aanstaande zaterdag is er een pyjamatraining voor de allerkleinste leden van onze club. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom!

Spanning in dartcompetitie neem toe na drukke avond

Afgelopen vrijdag was er weer de 6de dartavond van het dartseizoen. Een avond met veel drukte. Dit kwam mede door het feit dat de recrestars in de sporthal een toernooi afwerkte.

Logischerwijs kwamen zij na de wedstrijden een drankje en een hapje nuttigen in de kantine. Daardoor moesten we wel regelen, dat beide groepen elkaar niet in de weg zaten. Uiteindelijk verliep het allemaal prima.

Met 25 deelnemers hadden we de drukste dartavond van het seizoen. Leuk is vooral ook dat er weer 6 nieuwe deelnemers zich aanmeldde.

Veel prijswinnaars bij jaarlijkse bingo dankzij de sponsoren

De jaarlijkse BINGO avond onder leiding van Remmert zit er weer op. Wat een fantastische prijzen hebben we mogen ontvangen van onze sponsoren!

KCC/CK Kozijnen A1 naar kwartfinale Zuid-West beker

Na de zaal zal de kwartfinale van de Zuid-West beker gespeeld worden en KCC/CK Kozijnen A1 is doorgedrongen tot de kwartfinale. Na een makkelijke 6-19 overwinning in de vorige ronde uit in Oud Gastel tegen Juliana A1 is woensdag 17 april 2024 om 19:30 uur in Zwijndrecht Albatros A1 het volgende station.

Vrijdag 8 maart gaan we weer darten

Ook in maart wordt er gedart bij KCC/CK Kozijnen. Vrijdagavond 8 maart om 20:00 uur zijn jullie weer welkom. Inloop vanaf 19:30 uur.

Wil jij naar Groen Geel - KCC/CK Kozijnen? Dan MOET je dit even lezen!!

Op zaterdag 9 maart 2024 spelen het tweede (17:15 uur) en het eerste (19:00 uur) van KCC/CK Kozijnen tegen GG/Ronald Mc Donald Huis Emma (verder Groen Geel) in Wormer. KCC/CK Kozijnen moet die wedstrijd winnen om in de stand over Groen Geel heen te gaan en kans te houden op handhaving in de Korfbal League via de play-downs. We gaan er vanuit dat je de wedstrijd wil bezoeken om als Negende Man achter onze spelers te staan. Dan is het wel belangrijk om onderstaande even goed door te lezen.

KCC/CK Kozijnen 9 genomineerd voor sportploeg van het jaar

KCC/CK Kozijnen 9 is een van de 3 genomineerden voor de verkiezing van Sportploeg van het Jaar 2023 van Capelle.

Bo Oppe met 118 goals topscorer van de Kenonz Korfbal League

Door zes goals in de laatste wedstrijd tegen Unitas eindigde Bo Oppe het reguliere seizoen in de Kenonz Korfbal League als topscorer met 118 goals. Een topprestatie die hij heeft kunnen bereiken dankzij zijn neusje voor de goal en zijn teamgenoten.

KCC/CK Kozijnen sluit Leagueseizoen af met een onverwachte nederlaag tegen Unitas/Perspectief (22-23)

De selectie van KCC/CK Kozijnen heeft zaterdagavond haar laatste wedstrijd gespeeld in de Kenonz Korfbal League voor seizoen 2022-2023. De tegenstander was Unitas/Perspectief uit Harderwijk. De ploeg van Marc Houtman en Jelmer van der Beek moet volgend seizoen een klasse lager spelen, aar liet wederom zien dat de ploeg is gegroeid. Het pakte vorige week brutaal een punt tegen LDODK/Rinsma Modeplein. In de wedstrijd die eigenlijk nergens meer om ging werd er veel strijd geleverd en gingen er een historische twee punten mee naar Harderwijk. Tot 9 minuten voor tijd was er nog niks aan de hand maar daarna sloeg Unitas haar slag en vierde de zege uitbundig.

Fortuna/Delta Logistiek 3 - KCC/CK Kozijnen 4 is verplaatst naar dinsdag 28 maart

De wedstrijd Fortuna/Delta Logistiek 3 - KCC/CK Kozijnen 4 van zaterdag 1 april is verplaatst naar dinsdag 28 maart om 20:30 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen 4.

Paal Centraal 2 - KCC/CK Kozijnen 7 is vervroegd naar 9:30 uur

De wedstrijd Paal Centraal 2 - KCC/CK Kozijnen 7 op zaterdag 25 maart is vervroegd naar 9:30 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen 7.

Vitesse (Ba) D1 - KCC/CK Kozijnen D1 wordt ingehaald op donderdag 30 maart

De wedstrijd VEO B1 - KCC/CK Kozijnen B1 van zaterdag 18 maart wordt ingehaald op donderdag 30 maart om 18:00 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen D1.

VEO B1 - KCC/CK Kozijnen B1 wordt ingehaald op maandag 27 maart

De wedstrijd VEO B1 - KCC/CK Kozijnen B1 van zaterdag 18 maart wordt ingehaald op maandag 27 maart om 19:00 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen B1.

KCC/CK Kozijnen geeft overwinning tegen DOS'46 in slotfase uit handen (23-23)

Nog twee rondes in de Kenonz Korfbal League en dan zit het er op voor KCC/CK Kozijnen. De ploeg van Wassink en Diepenhorst was al zeker van nog een jaartje op het allerhoogste niveau van Nederland maar er restte nog een verre uitwedstrijd in Nijeveen tegen DOS´46. Ook voor de thuisploeg stond er niks meer op het spel en beide ploegen konden vrijuit spelen. KCC/CK Kozijnen speelde een zeer goede eerste helft, maar kon dit niet volhouden tot het einde. Met nog 14 minuten te spelen staat het 15-21 en lijkt de wedstrijd als een nachtkaars uit te gaan. Negen minuten voor het einde is het 19-22 maar dan gaat er veel fout. Onnodige overtredingen lijken de ploeg de das om te doen. De dekselse Dekkers, notabene ex-KCC, zorgt in de allerlaatste seconden nog voor een gelijkspel.

Lentetraining Kangoeroeklup en Pukkies op 18 maart

Beste ouders/verzorgers en kinderen,

Zaterdag 18 maart is er een thema training!

Thema: Lente

Ga jij naar DOS'46 - KCC/CK Kozijnen? Dan MOET je dit even lezen!

Op zaterdag 18 maart spelen het tweede (18:00 uur) en het eerste (20:00 uur) van KCC/CK Kozijnen tegen DOS'46 in Nijeveen. Als jij die wedstrijd(en) wil bezoeken is het belangrijk om het onderstaande even goed te lezen.

Deelnemers KCC-korfbalkamp 2023

Deze personen hebben zich al ingeschreven voor het KCC-korfbalkamp 2023.

KCC/CK Kozijnen stunt in eigen huis met een gelijkspel tegen korfbalreus PKC/Vertom (23-23)

In ronde 16 van de Kenonz Korfbal League stond een “duel om des keizers baard” op het programma. KCC/CK Kozijnen was gastheer voor het Papendrechtse PKC/Vertom. Wedstrijden tegen de ploeg van Wim Scholtmeijer en Jennifer Tromp zijn altijd lastige klusjes en er werd eigenlijk nooit echt van gewonnen. De wedstrijd kon vrijuit gespeeld worden. Drie rondes voor het einde van de competitie is de ploeg van Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst al zeker van nog een jaartje op het hoogste niveau van Nederland. PKC/Vertom had officieel nog één punt nodig om definitief de eerste plek te bemachtigen. KCC/Ck Kozijnen speelde weer een goede pot tegen een top 4 ploeg en had één minuut voor tijd de winst in handen. Zita Schröder zorgde voor haar ploeg alsnog voor een puntje.

Wederom gezellig drukke dartavond bij KCC/CK Kozijnen

Afgelopen vrijdag was er al weer de derde dartavond van het dartseizoen.

Deze keer ook weer een prima opkomst. Met 24 deelnemers wel iets minder dan de vorige dartavond (33 deelnemers), maar het darten leeft (nog steeds) bij KCC/CK Kozijnen en dat is mooi om vast te stellen.

Stand dartcompetitie na 10 maart 2023

Voor de dartavonden van januari t/m juni 2023 maken we een jaarklassement op.

Nr. 9 krijgt 2 punten
Alle overige deelnemers krijgen 1 punt voor hun aanwezigheid.

De winnaar krijgt een beker aan het einde van het dartseizoen. De beste 4 avonden tellen mee.

Tony van der Linden sluit aan bij staf selectie KCC/CK Kozijnen

De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Tony van der Linden komend jaar de staf van de selectie van KCC/CK Kozijnen zal versterken.

Ook zaalseizoen 2023-2024 starten we zonder sportieve sancties

Goed nieuws! Afgelopen weekend hebben we de 76 verplichtingen, die we moeten wegwerken om sportieve sancties (punten in mindering) te voorkomen, in ieder geval weggewerkt.

Gevonden voorwerpen bekijken/ophalen vóór 16 april 2023

Alle gevonden voorwerpen die we verzameld hebben tot en met 4 maart 2023 hebben we op de foto gezet en kunt u terugvinden via deze link.

Het verbaast ons elke keer weer hoeveel kledingstukken en andere voorwerpen er achterblijven op het veld, in de kleedkamers en in de kantine. We verzoeken dan ook iedereen om goed op jullie spullen of op de spullen van jullie kinderen te letten.

Kijk goed naar alle foto's en als je iets herkend van jezelf laat het ons dan weten, herken je iets van iemand anders geef dat dan aan hem/haar door dan kunnen we een poging wagen de gevonden voorwerpen terug te krijgen bij hun rechtmatige eigenaar.

Geef je op voor Bingo op 14 april

Op 14 april zal er voor de A t/m senioren een BINGO georganiseerd worden! Een avond vol gezelligheid en met mooie prijzen. Ben je er ook bij? Geef je dan snel op via onderstaand formulier.

KCC/CK Kozijnen verzekert zich van nog een jaar Korfbal League na zege op GG/RMcD Huis Emma (20-22)

Nadat KCC/CK Kozijnen vorig weekend een spectaculaire en nog nooit eerder vertoonde zege in Amsterdam boekte op Blauw-Wit met maar liefst 24-32, stond er zaterdagavond 4 maart 2023 weer een cruciale speelronde op het programma in de Kenonz Korfbal League. In Wormer wachtte GG/RMcD Huis Emma. De ploeg van Dik en Muller moest winnen om de kansen te behouden om ook volgend seizoen nog op het hoogste niveau van Nederland te acteren. Voor KCC/CK Kozijnen was het duidelijk. Bij een zege werd het abonnement in de League met een jaar verlengd. Met weer een feestbus vol uitzinnige supporters was het “uitvak” in de hal goed gevuld. De Negende Man zorgde de hele wedstrijd voor de sfeer en vierde na afloop een groot feest.

Opvallend in de beginopstelling van GG/RMcD Huis Emma, geen Lindsy Krop en Stijn Hoekstra in de basis. Bij KCC/CK Kozijnen stuurden Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst weer een gewijzigd achttal het veld in. KCC/CK Kozijnen zorgde na 15 seconden al voor een fraai blok van Laura van der Linden op het schot van Romy Knuppe. De toon was gezet. De ploegen waren beiden nog zoekende in de beginfase doordat men elkaar uit de wedstrijd verdedigde. Er lag direct volle druk op beide aanvallen waardoor het eerste doelpunt voor KCC/CK Kozijnen, via Demi van Oosten, pas na ruim 3 minuten viel (0-1). Snel hierna volgde Van Oosten weer met de 0-2 vanaf de stip. De thuisploeg was pas na vijf minuten trefzeker en trok via Kevin Dik de score weer gelijk. Na de 3-2 van Thomas Schagen liep KCC/CK Kozijnen snel weg van Groen Geel. De duels waren soms hard en op het randje en Van der Terp en De Groot moesten op sommige momenten even corrigeren. Het bleef allemaal netjes. Het zorgde voor een smakelijke wedstrijd, waar iedereen voor elke bal ging. KCC/CK Kozijnen kon van 3-2 uitlopen naar 3-6, mede geholpen door Terrenc Griemink, die tot twee keer toe de strafworp miste. Tessa Noordzij, die wederom een sterke wedstrijd speelde, zorgde voor de 3-7. Maar voor de thuisploeg was het Kevin Dik die zijn ploeg in de wedstrijd hield. De 4-7 en 5-7, een buzzerbeater kwamen uit zijn handen. Het verschil bleef lang twee doelpunten, maar bij 7-9, wederom van Dik, hij had er al vijf gemaakt, liep KCC/CK Kozijnen via de geoliede machine Oosting en Collée weer uit naar 7-11. De 7-10 kon weer ingelijst worden en was bijna een kopie van vorige week.

Na de 7-11 vielen de doelpunten niet meer aan de kant van de Capellenaren, waardoor Groen Geel terug kon komen in de wedstrijd, ondanks de hoge verdedigende druk. Binnen twee minuten is het 10-11 en het thuispubliek ging er eens goed voor zitten. Zeker als Thomas Schagen snel hierna de 11-11 binnenschiet. De wedstrijd lijkt opnieuw te beginnen. In een snelle actie na de 11-12, kon Sanne Alsem vanaf de stip de 11-12 scoren. Via Bo Oppe wordt het 11-13. De wedstrijd golft op en neer. Met nog ruim drie minuten te spelen wordt er alles gegeven. Zo was er een fel duel aan de middenlijn tussen Carlo de Vries en Julian Middelkoop. De nieuwe regel “duiken naar de bal” werd heel letterlijk genomen. Nadat Middelkoop opgelapt was kon de wedstrijd verder. De 11-14 van Tessa Noordzij twee minuten voor tijd zorgde voor een ruime marge. De laatste minuut was in gegaan. KCC/CK Kozijnen schroefde het verdedigende werk nog wat meer op waardoor Thomas Schagen met nog twee seconden op de schotklok een noodschot moest nemen. Maar ook Oosting kreeg veel druk. Met nog vijf seconden zuivere speeltijd moest hij zijn schot lossen en vanaf de middenlijn schiet hij zijn ploeg naar een verdiende 11-15 ruststand.

Na de pauze begon de wedstrijd stroef. Beide ploegen wisten nog niet te scoren door de druk. KCC/CK Kozijnen speelde korte aanvallen en Groen Geel kon wel langere aanvallen spelen maar waren niet trefzeker. Pas na ruim vijf minuten was Laura van der Linden onder de korf haar tegenstander te slim af en zorgde voor de 11-16. Zeventien seconden later gevolgd door een schot van Collée (12-17). Na de 13-17 kwam toch Lindsy Krop bij Groen Geel voor Romy Knuppe in het veld. Bo Oppe zorgde nog wel voor de 13-18, maar hierna leek het dat KCC/CK Kozijnen even de controle kwijt was. Groen Geel bleef op het vinkentouw. Twee doelpunten van Krop verkleinden het gat naar twee (16-18). KCC/CK Kozijnen verloor duels waardoor de thuisploeg in de wedstrijd bleef, gesteund door het publiek. Wassink en Diepenhorst brachten Sydney Schol voor Julian Middelkoop en Michelle Jongenburger werd gebracht om Krop te gaan verdedigen. KCC/CK Kozijnen bleef zoekende. Via Tessa Noordzij wordt het dan 17-20, maar er waren nog ruim negen minuten te spelen. Groen Geel bleef aan het elastiek hangen en komt via Schagen terug tot 18-20. Hierna een zeldzaam gemiste strafworp van Oppe. Kevin Dik zorgde weer voor opleving en schoot binnen een minuut de 19-20 en 20-20 binnen en de hal ontplofte want Groen Geel kreeg mogelijkheden om alsnog de overwinning te pakken.

Voor KCC/CK Kozijnen was het nu een kwestie van overleven. Bij een zege was de competitie gespeeld. Met nog twee minuten te spelen een schotklokoverschrijding bij KCC/CK Kozijnen en was de start van een sensationele slotfase. Beide ploegen kregen kansen maar verzilverden deze niet. Groen Geel deed er alles aan om nog op voorsprong te komen. Met nog 1.09 op de klok zorgden Oosting en Collée voor een ware ontlading in de zaal. Met Oosting hard naar binnen en met een pass lp de uitstappende Collée schoot Collée de 20-21 binnen. Een time-out voor de Capellenaren. Met nog 0:55 op de klok overleefde KCC/CK Kozijnen de vrije bal van Thomas Schagen. Maar met nog 42 seconden nog een aanval voor de thuisploeg. Oppe pakte op 30 seconden de rebound en bracht de bal naar de aanval. Men kreeg nog één volle schotklok. Met nog 15 seconden te spelen nam Randy Oosting het schot. Niet per se de handigste keuze op dat moment, maar de bal viel binnen en daarmee was het definitief gespeeld. Uiteindelijk nog een onnodig lastige avond voor KCC/CK Kozijnen dat het niet cadeau kreeg. Eindstand 20-22.

KCC/CK Kozijnen speelde een goed eerste helft met een 11-15 ruststand, maar in de tweede helft had men niet altijd de wedstrijd onder controle waardoor Groen Geel zich in de wedstrijd knokte. KCC/CK Kozijnen kon niet de wedstrijd in een vroeg stadium beslissen en liet het nog 20-20 worden. Uiteindelijk gooide het koningskoppel Oosting en Collée de wedstrijd in het slot. Het abonnement voor nog een jaartje op het hoogste niveau werd verlengd. Nu volgt er volgende week in Sporthal Schenkel een wedstrijd tegen koploper PKC/Vertom, gevolgd door een uitwedstrijd tegen DOS’46 en sluit de selectie het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Unitas/Perspectief.

Doelpunten: Bo Oppe en Koen Collée ieder 5x, Tessa Noordzij, Demi van Oosten en Randy Oosting ieder 3x, Laura van der Linden 2x en Sanne Alsem 1x.

De wedstrijd kan je terugkijken op Eyecons.
Meer over deze wedstrijd kan je teruglezen in de Recap

Raad de uitslag van GG/IJskoud de Beste 1 – KCC/CK Kozijnen 1 en win kaartjes voor de Korfbal Leaguefinale

Raad de uitslag van de wedstrijd GG/IJskoud de Beste 1 – KCC/CK Kozijnen 1 van zaterdag 2 april en win kaartjes voor de Korfbal Leaguefinale in Ahoy op 16 april a.s.

KCC/CK Kozijnen A2 - Avanti/Post Makelaardij A2 is vervroegd

De wedstrijd KCC/CK Kozijnen A2 - Avanti/Post Makelaardij A2 start eerder op zaterdag 2 april, namelijk om 18:15 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen A2.

Veldtrainingen starten in de week van 4 april voor de teams die na 2 april geen zaalwedstrijden meer hebben

De reguliere zaalcompetitie eindigt voor veel teams op zaterdag 2 april en daarom gaan deze teams (S7, S8, S9, A3, B2, C1, C2, D1, D2, D3, alle E en F teams en de Kangoeroes) in de week van 4 april weer op het veld trainen. De Kangoeroes trainen ook op zaterdag 2 april op het veld.

De trainingstijden zijn gelijk aan die van het eerste helft veld en zijn hier te vinden.

Wij wensen iedereen weer veel plezier op het veld!

Kaarten voor GG/IJskoud de Beste - KCC/CK Kozijnen

Op zaterdag 2 april 2022 speelt KCC/CK Kozijnen de beslissende uitwedstrijd tegen Groen Geel/IJskoud de Beste in Wormer. Het tweede bijt in Wormer om 18:00 uur de spits af en het eerste speelt om 20:00 uur.

KCC/CK Kozijnen A3 - Fortuna A5 start later op 2 april

De wedstrijd KCC/CK Kozijnen A3 - Fortuna/Delta Logistiek A5 start later op zaterdag 2 april, namelijk om 20:35 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen A3.

Kijk zaterdag GG/IJskoud de Beste - KCC/CK Kozijnen in de kantine

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor de wedstrijd GG/IJskoud de Beste 1 - KCC/CK Kozijnen 1 van aankomende zaterdag 2 april? Niet getreurd, je kunt de wedstrijd in onze eigen kantine kijken via de livestream. Vanaf 19:00 uur is de kantine geopend om ons vlaggenschip virtueel te steunen. Daarnaast is ook de bar geopend om wat lekkers te bestellen als je wilt. Ook na de wedstrijd zal de kantine geopend blijven om met elkaar na te praten, te proosten of wie weet nog een dansje te wagen.

Resultaat actie voor Oekraïne

Beste KCC-leden,

Deze week is bekend geworden dat de vereniging KCC/CK Kozijnen met de doelpuntenactie op zaterdag 12 maart in totaal € 300,- heeft opgehaald.

Eindelijk weer een korfbalkamp!

OP KAMP!!!! HET MAG WEER!!!!

PINKSTERKAMP 2022 (vrijdag 3 juni t/m maandag 6 juni)

Kampgangers opgelet, na twee jaar komt er eindelijk weer een ouderwets korfbalkamp! Drie dagen lang sport, spel en plezier.

Deelnemers KCC-korfbalkamp 2022

Deze personen hebben zich al ingeschreven voor het KCC-korfbalkamp 2022.

Weidevogels 7 - KCC/CK Kozijnen 9 wordt ingehaald op woensdag 30 maart

De wedstrijd Weidevogels 7 - KCC/CK Kozijnen 9 van zaterdag 26 maart wordt ingehaald op woensdag 30 maart om 19:45 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen 9.

Memorabel avondje Korfbal League levert KCC/CK Kozijnen volle winst op tegen TOP/LITTA (18-17)

Zaterdagavond 26 maart 2022, sporthal Aquapelle, het decor voor de kraker in de Korfbal League in de strijd om handhaving. Voor KCC/CK Kozijnen de wedstrijd om de handhaving nog dichterbij te brengen. Voor TOP/LITTA 'do or die', echt de allerlaatste strohalm om komend seizoen nog steeds op het hoogste niveau te acteren. In een wedstrijd, die meer spannend dan goed was, gebeurde van alles. Emoties voerden de boventoon, maar KCC/CK Kozijnen was uiteindelijk de beste. Voor TOP/LITTA was directe degradatie een feit.

Bestel nu je kaartje voor GG/IJskoud de Beste - KCC/CK Kozijnen op 2 april

Na de spannende 18-17 winst op TOP gisteren speelt KCC/CK Kozijnen zaterdag 2 april 2022 de allesbeslissende uitwedstrijd tegen Groen Geel/IJskoud de Beste in Wormer.

Weidevogels A1 - KCC/CK Kozijnen A2 is verplaatst naar dinsdag 29 maart

De wedstrijd Weidevogels A1 - KCC/CK Kozijnen A2 van zaterdag 26 maart is verplaatst naar dinsdag 29 maart om 18:45 uur.

Kaarten KCC/CK Kozijnen - TOP/LITTA 26 maart nu voor iedereen

KCC/CK Kozijnen speelt zaterdag 26 maart in sporthal Aquapelle de thuiswedstrijd tegen TOP/LITTA (2e 18:15 uur, 1e 20:00 uur). Natuurlijk wil jij hierbij zijn! Lees hieronder hoe je kaarten voor deze wedstrijden kunt reserveren. LET OP: ook niet KCC-ers kunnen nu kaarten kopen.

HIER zie je wie er allemaal een kaartje gereserveerd hebben.

Kaarten KCC/CK Kozijnen - TOP/LITTA

KCC/CK Kozijnen speelt zaterdag 26 maart in sporthal Aquapelle de thuiswedstrijd tegen TOP/LITTA (2e 18:15 uur, 1e 20:00 uur).
Iedereen die een kaartje gereserveerd heeft kan zijn polsbandje ophalen (en eventueel betalen) beneden bij de kassa in Aquapelle.

Er is nog een klein aantal kaarten aan de deur beschikbaar, wees dan wel op tijd want OP = OP en reserveren is niet meer mogelijk.

Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorjaarstoernooi Jeu de Boules

Hallo allemaal, hier een klein verslag van het toernooi.

Dat het een groot succes was, dat was duidelijk. Alles zat mee en de zon was heerlijk aanwezig. De zin om te spelen ook.

KCC/CK Kozijnen B1 - DSC B1 wordt gespeeld op maandag 28 maart

De wedstrijd KCC/CK Kozijnen B1 - DSC B1 van zaterdag 19 maart wordt gespeeld op maandag 28 maart in de Krimpenerwaard College. Aanvang 18:30 uur.