In november 2021 hebben de leden van de Club van 50 gestemd waar zij hun geld aan zouden besteden. Doordat het geld in kas - mede door de Corona periode - flink was opgelopen tot bijna 19.000 Euro, heeft de Club van 50 negen doelen blij kunnen maken met een (soms best forse) financiële bijdrage. De meeste doelen zijn inmiddels gerealiseerd. Hieronder lees je daar meer over, inclusief een link naar de foto's. Ben je nog geen lid van de Club van 50 en wil je dat wel? Kijk snel hier en sluit je aan!

Eén van de twee grote doelen (en misschien wel de leukste) was het omheinde trainingsveld voor de Kangoeroes en de Pukkies. Na de opening van dit veld in mei wordt hier veel gebruik van gemaakt en heeft onze jongste jeugd nu een eigen sportveld op onze club. Het is mooi om de kids te zien genieten in een veilige omgeving.

Afgelopen week is ook de verbouwing van het krachthonk afgerond, het tweede grote doel. Door dit krachthonk in de oude fysioruimte te realiseren kunnen we als vereniging verdere fysieke stappen zetten door het aanbieden van een krachtprogramma aan de selectie en de A-jeugd (en dit op termijn waar mogelijk uit te breiden naar de overige senioren en jeugdleden). Hopelijk gaan we de resultaten van deze bijdrage terugzien in de resultaten.

Voor de jassen en kleding voor de trainers/coaches is er even gewacht op onze nieuwe kledingsponsor Erima. De jassen zijn inmiddels gepast, voor de overige kleding gebeurt dat binnenkort zodat onze trainers/coaches er binnenkort weer warmpjes en in het nieuw bijlopen.

Ook de livestream werd blij gemaakt met een bijdrage waarvoor zij een monitor en drie kleine monitors voor op de camera hebben kunnen aanschaffen zodat de regisseur en cameramannen nu niet meer op een heel klein schermpje hoeven te turen.

Voor het kamp is een bedrag geschonken voor een bijdrage aan de de bus en het huren van een rodeopaard. 

Vanuit de TC is de app Spelenderwijs Verbeteren aan de trainers ter beschikking gesteld.

Verder zijn er banken gekocht voor de reserve spelers naast de dug-outs, die zijn soms te klein en nu hoeven spelers niet meer op de grond te zitten.

De koelvitrine voor de kantine wordt binnenkort ook in gebruik genomen. 

Daarnaast waren er nog twee doelen waar helaas vanuit de Club van 50 geen geld meer voor was maar waar de sponsorcommissie een oplossing voor heeft gevonden.    

Het is mooi om te zien dat we als Club van 50 aan zoveel doelen een bijdrage hebben kunnen leveren.
Kijk hier voor nog meer foto's van de gerealiseerde doelen waar we een bijdrage hebben geleverd.

Ben jij nog geen lid van de Club van 50 en wil je dat wel? Kijk dan snel hier en sluit je aan!

Groeten,
Simona Thalen en Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NB: Op vrijdag 4 november wordt de volgende Club van 50 avond georganiseerd. De leden krijgen hiervoor binnenkort een uitnodiging en de commissies ontvangen een verzoek om hun bestedingsvoorstellen aan te melden aangezien we weer zo'n 4.500 Euro hebben te besteden.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties