De competitie is drie wedstrijden onderweg en nu al begint duidelijk te worden waar het huidige vierde staat. Werd de eerste wedstrijd nog kansloos, althans zo lijkt het op papier, verloren van en bij Deetos 3 met 8-16.

De tweede wedstrijd werd er o.l.v. interim coach Anton netjes gewonnen van DOT 2 uit Oss. In een goede eerste helft wist het vierde uit te lopen naar een voorsprong van 3 punten, waarna de coach van DOT ingreep en een aantal spelers van het eerste inzette. Het blijft een rare zaak dat je binnen de selectie spelers van S1 in S2 kan laten spelen, terwijl de lagere senioren deze mogelijkheid niet hebben om spelers van een hoger team in te zetten. Het mocht echter geen effect hebben. In een bloedstollende eindfase was uiteindelijk invaller Wesley M. die de eindstand in de laatste minuut op 15-14 bepaalde. De derde wedstrijd was afgelopen zaterdag tegen Die Haghe 3. Een jonge ploeg die nog geen punten verzamelt had. Na een simpele maar gedegen analyse van de interim coach Henny , waarbij de conclusie was dat Die Haghe gemiddeld 8 doelpunten maakt , was de opdracht simpel…… 9 doelpunten maken. U begrijpt na een moeizame eerste helft, 2-2 bij de rust, kwamen de teams los en met tussenstanden van 5-5, 7-7 en 8-8 wist uiteindelijk basisspeler Wesley M. in de laatste minuut 9-8 te scoren.

Het is een leuk team dat meer verdiend dan een interim oplossing. Ze trainen één keer per week samen met de trainer/coaches van S3 en één keer op eigen gelegenheid. Daarnaast rouleert er een dame van S5 mee om het tekort van een dame op te vangen. Dit is een tijdelijke maar zeker niet ideale oplossing. We zijn dan ook hard op zoek naar een trainer/coach voor deze gemotiveerde groep spelers. Wie durft deze handschoen op te pakken. Het kost je een paar uur per week, een trainingsavond en een wedstrijd op zaterdag en zoals uit het bovenstaande geschreven staat een wedstrijdanalyse hoeft bepaald niet veel tijd te kosten!

Zaterdag staat DSC 3 op het programma om 15:00 uur te Capelle a/d IJssel.