KangoeroeKlup Header

 

Extra KangoeroeKlup activiteiten
De komende maanden staan er extra veel KangoeroeKlup activiteiten gepland bij KCC/SO natural. Alle kinderen tussen 3 en 7 jaar zijn van harte welkom om lekker actief mee te komen doen. Vanaf zaterdag 30 maart gaan we weer lekker naar buiten. Als het regent trainen we binnen. 

 

Wat is de KangoeroeKlup?
De KangoeroeKlup is een bewegingsvorm voor jonge kinderen met een knipoog naar het korfbal, ontwikkeld en ondersteund door de KNKV. Door het hele land bieden korfbalverenigingen dit aan voor de jongste kinderen. Samen met plezier bewegen staat voorop. De verschillende spellen stimuleren de motoriek en vaardigheden die van pas komen bij balsporten, zoals gooien, vangen en sprinten. Na de KangoeroeKlup stromen de kinderen door naar de F-teams, met competitiewedstrijdjes op zaterdag en één korfbaltraining in de week.

 

Is de KangoeroeKlup alleen voor korfballers?
Nee, zeker niet! Plezier in bewegen en het ontwikkelen van algemene motorische vaardigheden staat voorop. De KangoeroeKlup is een uitstekende activiteit voor kinderen die nog niet toe zijn aan een 'echte' competitiesport. 

 

Wat zijn de kosten?
Het is mogelijk om 5 gratis proeftrainingen te volgen om te kijken of je het leuk vindt. Aanmelden hiervoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je lid wordt (13 euro per kwartaal) krijg je een Kangoeroe T-shirt cadeau. 

 

Wanneer is de KangoeroeKlup?
De KangoeroeKlup is er elke woensdagmiddag van 16:45 tot 17:45 uur. In het zaalseizoen in Sporthal Oostgaarde, en tijdens het veldseizoen op Sportpark Schenkel. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. 

Naast deze reguliere KangoeroeKlup op woensdagmiddag, zijn er op onderstaande data KangoeroeKlup trainingen gepland op zaterdagochtend op de kunstgrasvelden van Sportpark Schenkel. Op deze zaterdagtrainingen kun je gratis kennismaken met de KangoeroeKlup. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of via Jopie Schippers, tel. 06  2922 7590. Kom je ook gezellig meedoen?

KangoeroeKlup Logo

 

 

  • zaterdag 30 maart 10:15 tot 11:15 uur
  • zaterdag 13 april 10:15 tot 11:15 uur
  • zaterdag 11 mei 10:15 tot 11:15 uur
  • zaterdag 25 mei 10:15 tot 11:15 uur
  • zaterdag 8 juni 10:15 tot 11:15 uur

   

 

 Nieuws van de KangoeroeKlup

  • De afgelopen KangoeroeKlups op zaterdagochtend waren drukbezocht. Een aantal foto's vind je hier
  • Op zaterdag 23 februari waren de Kangoeroes Team van de Week bij de Korfbal League wedstrijd KCC/SO natural 1 tegen TOP/SolarCompleet 1. In dit album kun je de foto's bekijken: Foto-album

 

Kangoeroe TeamvdWeek klein

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 23 maart 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties