Met trots maken bestuur en sponsorcommissie bekend dat Sani-Dump volgend seizoen zal aantreden als selectie-sponsor. Het logo van Sani-Dump zal zichtbaar zijn op de mouw van de wedstrijdshirts van de selectie S1/S2.

Even geen mooi weer, maar wel weer mooi nieuws, want het dak van de KCC-kantine is bezaaid met zonnepanelen. En zonnepanelen + mooi weer = goed nieuws.

KCC verwelkomt Rijnvis en Zwaveling Notarissen als nieuwe sponsor. Zij zullen met een driehoeksboarding zichtbaar zijn tijdens wedstrijden van het eerste. Verder kun je ze binnenkort uiteraard vinden op onze website en de narrowcasting.

Al weer ruim een jaar geleden is er een onderzoek gedaan onder de leden en ouders van leden en andere betrokkenen bij KCC of wij als korfbalvereniging in het vervolg niet als rookvrije vereniging door het leven zouden willen/ moeten gaan. 

Het onderzoek leverde idd op dat het grootste deel van de vereniging dit graag wilde. Er waren al wat stappen gezet met het afplakken van de asbakzuilen, maar nu is het toch echt gerealiseerd. KCC is met ingang van nu ROOKVRIJ. Er mag binnen het hek niet en niets meer gerookt worden.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties