Morgen is het eindelijk zover; het KCC-keetje gaat morgen voor het eerst open! Vanaf 12 uur kun je op het middenterrein terecht voor koffie of een drankje.

Goed nieuws voor al onze leden! FS Fysio verzorgt ook dit seizoen weer een gratis en vrijblijvend spreekuur fysiotherapie, voor alle leden van KCC/CK Kozijnen. Vanwege Corona is er geen vrije inloop meer, maar dien je eerst een afspraak via Whatsapp 06 3030 3344 te maken.

Op de zaterdagen zijn er extra coördinatoren nodig. Deze coördinatoren houden toezicht en zorgen voor een juiste toepassing van de protocollen. Daarbij houden zij het overzicht en waarborgen zij de veiligheid van alle betrokkenen.

Zou jij ook een paar uurtjes willen helpen?

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aan de trainers, coaches, coördinatoren, spelers, teams, ouders en publiek (eigenlijk dus aan iedereen!)

Helaas is het regelmatig zo dat er na de trainingen en de wedstrijden korfbalmaterialen, serviesgoed en afval achterblijven op en rond de velden en terrassen. Dit mag en kan niet omdat we boetes krijgen als de velden niet geveegd kunnen worden vanwege aanwezigheid van materialen. Daarnaast is het voor de bardiensten vervelend als zij het hele veld moeten afstruinen voor hun serviesgoed en lege flesjes en voor de afdeling onderhoud zeer vervelend als we eerst moeten opruimen voordat we kunnen beginnen met onderhoud. Onnodig en zonde van onze toch al schaarse en kostbare tijd.

Om niet de verantwoordelijkheid alleen te leggen bij de teams die als laatste trainen/spelen richt ik mijn verzoek tot jullie allemaal met het idee dat jullie allemaal helpen om te zorgen dat het probleem wordt opgelost.

Zorg dat na en tijdens alle trainingen/wedstrijden:

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 19 september 2020 tegen KZ/Thermo4U 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties