De donderdag voor wat later het laatste korfbalweekend van dit seizoen bleek te zijn, werd ondergetekende door Sportief Capelle benaderd om 'even snel' te inventariseren wat onze wensen zouden zijn als we in Sporthal Schenkel eventueel misschien een nieuwe vloer zouden krijgen.

Even snel moest dan wel dat weekend want maandag 9 maart vóór 07.00 uur moesten de wensen binnen zijn.

Met een aantal personen binnen de vereniging contact via de app gehad en in het weekend van 7/3 tussen alle jurydiensten, beoordelingen en wedstrijden met Henk Jan even een rondje door de zaal gelopen. 

Dat leverde een mooi lijstje met zeker 5 punten op. We mochten alle wensen doorgeven en als één en ander door zou gaan zou gekeken worden wat technisch en budgettair gerealiseerd zou kunnen worden.

Tussen alle coronaberichten door is de JTC inmiddels al druk bezig met het komende seizoen. Daarbij zijn we verheugd te kunnen melden dat Gijs ‘t Hart komend seizoen bij de juniorenselectie van KCC zal aansluiten.

Elk seizoen zijn er scheidsrechters, beoordelaars en waarnemers in de weer om de grote hoeveelheid aan verplichtingen (rompregeling) die wij als korfbalvereniging krijgen van het KNKV weg te werken. 

Omdat dit korfbalseizoen een wel heel abrupt en uiteindelijk vreemd einde heeft gekregen heeft het KNKV besloten om voor dit seizoen de hele rompregeling te schrappen. Dat betekent voor alle korfbalverenigingen geen boetes, maar helaas ook geen bonussen.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties