In de tweede week van april 2018 start er een cursus Jeugdscheidsrechter bij IJsselvogels.
Vind je fluiten leuk!, heb je je Korfbalmasterz gehaald?, en heb je zin om op kosten van KCC/SO natural dit om te zetten in een officieel diploma,  doe dan mee aan deze cursus.

Voor maandagavond zijn/waren alle velden afgekeurd om te trainen. Gezien de staat van het veld kan de rest van de trainingen deze week gewoon doorgaan, tenzij het weer en/of de voorspellingen weer veranderen cq het kouder wordt. Let op: bij plasvorming op de velden mag er niet op getraind worden.

Dankzij onze promotie naar de Korfbal League hadden we dit zaalseizoen een extra uitdaging. Maar liefst 12 extra verplichtingen moesten we wegwerken in dit zaalseizoen met een totaal van 138 stuks. Gezien onze resultaat van vorig seizoen zouden we dat moeten kunnen halen, maar je weet natuurlijk nooit wat voor obstakels je tegenkomt onderweg (blessures, vakanties, extra jury verplichtingen omdat er ook nog eens twee extra ploegen met schotklok gingen spelen dit jaar) en dan willen we natuurlijk het liefst ook nog de 12 maximale bonus verplichtingen bereiken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 21 april 2018 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties