Na de verloren wedstrijd in de eerste competitieronde in Friesland tegen LDODK/Rinsma Modeplein was afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd tegen het Amsterdamse AKC Blauw-Wit. Deze ploeg heeft veel nieuwe namen in de selectie en werd vooraf gezien als één van de ploegen die samen met KCC zou strijden voor de onderste plekken in de Ereklasse. Voor Wip en Van der Steen de schone taak om nu goed voor de dag te komen voor het eigen fanatieke publiek. De doelpunten waren duur in Capelle aan den IJssel en de eerste 20 minuten ging het goed. Hierna verloor KCC de grip op de wedstrijd en liep continue achter de feiten aan.

Kom je op ons verjaardagsfeestje?
Op woensdag 9 oktober a.s. organiseert KCC voor de vijfde keer een Schoolkorfbal Toernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom voor deze jubileumeditie! Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast het korfbaltoernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Er is muziek, een fotograaf, een springkussen en we gaan allerlei uitdagende (bal)spelletjes doen. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Natuurlijk krijgen alle kinderen weer een leuke verrassing mee naar huis.

Ook dit seizoen doen KCC B1 en A1 mee met de bekercompetitie in het district Zuid West. Zowel de B1 als de A1 waren in de eerste ronde vrijgeloot. Hierdoor begint voor hun de beker pas in de 2e ronde. Voor de tweede ronde staan de volgende wedstrijden op het programma:

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 21 september 2019 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties