Nieuw bij KCC/SO natural! De KorfbalKids ZomerFUN, voor alle kids van 7 t/m 10 jaar, zowel leden als niet-leden. In vier korfbalclinics komen alle aspecten van korfbal aan bod. De clinics vinden plaats op zaterdagochtend van 10:15 tot 11:15 uur. Na afloop staat er een lekker koud drankje voor je klaar. We sluiten op de laatste dag af met een gezellig toernooitje, gevolgd door een Domino's Pizzaparty.

De bekercompetitie zit er bijna op. Zowel KCC/SO natural B1 als de A1 hebben zich geplaatst voor de finale. De B1 speelde in de halve finale uit tegen Vriendenschaar (H) en wist daar de winst mee naar huis te nemen (15-17). Op de dag van de finale is de B1 echter voor een korfbal promotietrip in Portugal, zodat de vraag is met welk team KCC/SO natural die dag zal aantreden. Ook voor KOAG staat er die avond al een competitiewedstrijd op het programma, maar waarschijnlijk kan die nog wel verzet worden.

De A1 speelde een dag later in Dordrecht tegen Sporting Delta A1. De Dordtse formatie komt in de reguliere competitie uit tegen KCC/SO natural A2 en dus was deze laatste hobbel voor de ploeg van Diepenhorst en Molendijk een redelijk eenvoudig karweitje. Vooral in de tweede helft ging het gas erop en werd er een dikke overwinning behaald.

De korfbalmissie voor de promotie naar de Ereklasse duurt voort met de overwinning op De Meeuwen. Er zitten in de stand nog een tweetal ploegen ons op de hielen en die moeten zo snel mogelijk achter ons gehouden worden. Zowel Wageningen als Groen Geel dingen nog mee voor de “prijzen”. En laten dat nu de tegenstanders zijn die KCC/SO natural in de slotfase van de competitie nog tegen komt. Komend weekend wacht een zware wedstrijd in eigen huis tegen Wageningen (uit werd het 15-20), maar het is en blijft een lastige tegenstander, die in de zaal ook nog meedeed voor een gooi naar de Korfballeague. Daarna komt het Friese SCO nog naar Capelle, maar de klapper zal naar verwachting op 15 juni moeten plaatsvinden, uit in Wormer tegen Groen Geel.

Later dan gebruikelijk heeft er ook een voorselectie plaatsgevonden voor het RTC Rotterdam <13 team.

Na 3 voorselectietrainingen is Esther den Boon gekozen voor dit team.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 25 mei 2019 tegen Wageningen 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties