Voor het nieuwe veldseizoen 2020-2021 heeft het KNKV voor KCC/CK Kozijnen 1 t/m 6, de A1, A2, B1 en de C1 de indeling bekend gemaakt.

KCC kent een aantal scheidsrechters. Dit zijn leden met een scheidsrechtersdiploma op zak voor KNKV-scheidsrechter en scheidsrechters met een KNKV jeugdscheidsrechter (BCD of EF scheidsrechter) en/of de verenigingsscheidsrechter. De eerste categorie fluit onze verplichtingen buiten de deur en de andere categorieën fluiten vaak thuiswedstrijden. 

Door vertrek bij de vereniging, het na jaren eens wat anders willen doen of andere redenen dunt ons scheidsrechterskorps aardig uit en komt er een onevenredige druk te liggen op de scheidsrechters die wel fluiten, maar ook vaak nog spelen, coachen en andere taken bij de vereniging verrichten. Zelf vind je het als speler toch ook fijn als er een scheidsrechter is om jou wedstrijd te fluiten dus help KCC/CK Kozijnen om te zorgen dat zoveel mogelijk wedstrijden door gediplomeerde scheidsrechters worden gefloten.

Ondanks de corona periode hebben we de afgelopen weken door kunnen trainen met de jeugd. Vanuit de jeugd TC willen we complimenten maken aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Van de trainers, die zich flexibel hebben opgesteld tot de ouders en de spelers. Zij hebben gedisciplineerd gehoor gegeven aan de regels van het corona protocol, klasse! Een speciaal bedankje gaat uit naar alle corona coördinatoren die zich de afgelopen weken enorm hebben ingezet om ervoor te zorgen dat de KCC-leden lekker konden sporten.

Na de zomervakantie begint het nieuwe korfbalseizoen. Omdat corona nog steeds actueel is, weten we nog niet precies welke maatregelen dan zullen gelden. Zoals het er nu naar uitziet kan er vanaf augustus wel gestart worden met de trainingen en de oefenwedstrijden. Waar de selectieperiode normaal gesproken aan het einde van het lopende seizoen plaatsvindt zal deze nu aan het begin van het nieuwe seizoen plaatsvinden.

Afgelopen maanden is de JTC druk bezig geweest om het trainersplaatje rond te krijgen. Er zijn nog wat teams die de ondersteuning hard kunnen gebruiken. We zijn nog op zoek naar (extra) trainers voor de B2, C2 en de F-jeugd.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties