5e schoolkorfbaltoernooi groep 3/4 2019

schoolkorfbal2018

Kom je ook op ons feestje?
Op woensdag 9 oktober 2019 organiseert KCC voor de vijfde keer het Schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4 uit Capelle aan den IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom voor deze jubileumeditie!

Doel van deze middag is om kinderen van ca. 6 t/m 8 jaar op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast het toernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Er is muziek, een springkussen en we gaan allerlei uitdagende (bal)spelletjes doen. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Natuurlijk krijgen alle kinderen weer een leuke verrassing mee naar huis.

Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom.

Uw kind (individueel) aanmelden voor het Schoolkorfbaltoernooi kan via onderstaand online formulier. We plaatsen klasgenootjes en/of vriendjes zoveel mogelijk bij elkaar in een groepje. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06 2922 7590 of via het mailadres schoolkorfbal@kcconline.nl. Kom je ook op 9 oktober?

Datum: woensdag 9 oktober 2019

Tijd: 14:00 tot 16:30 uur

Plaats: Korfbalvereniging KCC, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Aanmeldingsformulier Schoolkorfbaltoernooi groep 3/4 2019

Teambegeleiding
De vrijwilligers van KCC nemen de begeleiding van alle kinderen voor hun rekening. Opgeven als teambegeleider is dus zeker niet verplicht, maar u bent uiteraard van harte welkom.

Foto's/Video's
Van dit evenement worden foto's en/of video's gemaakt, die gebruikt kunnen worden voor promotiedoeleinden t.b.v KCC. Door het opgeven van uw kind begrijpt u dat uw kind hier wellicht herkenbaar op kan staan. Indien u hiermee niet akkoord gaat kunt u dit op de dag zelf kenbaar maken bij de organisatie.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties