De maand mei staat bij KCC/CK Kozijnen in het teken van de ledenwerving. Woensdag 11 mei vond de eerste activiteit in deze serie plaats. Voor de Kangoeroes, F en E waren Doe-Mee trainingen georganiseerd, met medewerking van selectiespelers Anouk, Mauro, Sanne en Ruth.

IMG_3695

Hamburgers, milkshakes en muizen
Zo'n 60 kinderen, leden en niet-leden, oefenden allerlei korfbalvormen en hadden de grootste lol tijdens inventieve spelletjes. De 'hamburgers' lagen weer lekker te bakken in het zonnetje op het veld, de 'milkshakes' werden weer flink geschud, en de 'muizen' raakten allemaal hun staart kwijt. Er werd gerend, gesprongen, gegooid en gevangen dat het een lieve lust was. De nieuwe kinderen werden op sleeptouw genomen door hun korfballende vriendjes, terwijl de ouders van harte welkom werden geheten op het terras.

IMG_3599

Strippenkaart
Na afloop was er voor iedereen een ijsje en een flesje bellenblaas, en een strippenkaart voor alle nieuwe kinderen. We hopen dat jullie het weer leuk vonden en dat we de komende weken nieuwe kindjes op de training mogen verwelkomen.

IMG_3623

Komende week nog meer activiteiten
Woensdag 18 mei is er de jaarlijkse GIGA Kangoeroemiddag voor kinderen van 3 tot 7 jaar, en donderdag 19 mei zijn er Doe-Mee trainingen voor de leeftijdsgroep 10 t/m 14 jaar. We hopen op net zoveel enthousiasme als gisteren!

Peter van Dieren maakte leuke foto's van de Doe Mee-training die je hier kunt bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties