Afgelopen zaterdag 30 augustus 2014 stond het eerste comeptitieduel op het programma voor KCC/Delta Logistiek 4. De voorbereiding was en is nog steeds niet afgelopen maar toch moesten we aan de bak. Doordat de selectie van 1 en 2 ook nog niet rond is en daardoor KCC/Delta Logistiek 3 ook nog niet compleet is(er komen nog mensen van 2 terug) en KCC/Delta Logistiek 3 ook al een competitie wedstrijd had, moesten wij een aantal mensen afstaan om alles compleet te krijgen.

Jammer dat het allemaal zo moet lopen en dat je de comeptitie niet normaal kan beginnnen!!!! Maar niet getreurt.....de wedstrijd moest toch gespeeld worden.

Onze eerste tegenstander is Korbis 2 uit Waddinxveen. op zich geen lastige tegenstander, maar als je zelf ook niet optimaal bent kan je alles verwachten. We waren ruim op tijd aanwezig en ja.. deze keer was het hek al open daar.  Na het inschieten en de gebruikelijke praatjes vooraf klonk het eerste fluitsignaal. Het duurde vrij lang voordat het eerste doelpunt viel. en wel een tegendoelpunt omdat er slap werd verdedigd. Sommige mensen waren nog niet helemaal wakker. Het ging de eerste helft gelijk op tot 7-7, de ruststand. Heel veel kansen gehad, maar nog niet scherp genoeg in de afronding.

De tweede helft was precies hetzelfde. Het ging gelijk op. We konden maar niet los komen terwijl dit zeker had gekund, want Korbis zakte helemaal weg. Maar ook KCC/Delta Logistiek was niet bij machte meer om het verschil te maken. Het zou een wedstrijd worden van wie de langste adem zou hebben. Uiteindelijk was het Korbis die met 12-11  de punten thuis zou houden.

Het was een wedstrijd die beter liep als in de oefenduels, maar als iedereen er weer bij is en we wat meer op elkaar ingespeeld zijn, kan het een leuk seizoen worden.

Frederike, Michel en Ivar bedankt voor mee gaan.

Statistiek: Wouter 5x, Gerbert 2x, Sheetal, Willem, Sofie en Liese allen 1x