Zaterdag 30 maart 2013. 'S morgens  is het nog ijskoud. Gelukkig spelen wij pas om 14.00 uur. dan zou het het iets warmer moeten zijn.Maar helaas..........Ook in Pijnacker, waar we moeten spelen tegen Avanti 4 staat er een ijzige wind over het veld en als de scheidsrechter om 14.00 uur influit krijgen we een echte sneeuwstorm.

De voorbereiding was ook al ijzig. Een oefenwedstrijd tegen Triade 1 en eentje tegen het 5e van KCC/Delta Logistiek waren ook niet in de ideale omstandigheden. Maar terug naar afgelopen zaterdag. Op het veld spelen wij 2e klasse en staan wij bovenaan met 5 punten los op de concurrentie. Voor ons nu de taak om de voorsprong te behouden en elke wedstrijd weer scherp te zijn. In de voorbespreking benadrukt dat iedereen van ons nu wil winnen en dat wij het spel moeten blijven maken.

De eerste helft verliep stroef. Mede door het weer en door een scheidsrechter die nog regels hanteerde uit het jaar nul (gelukkig aan beide kanten) was het moeilijk om tot scoren te komen. We gingen met een magere 2-4 voorsprong de kleedkamer in. De thee smaakte goed.

Opgewarmd begonnen we aan de tweede helft. In de tweede helft ging het score wat makkelijker en zo liepen we uit naar een 3-7 voorsprong. Maar we lieten de tegenstander weer terugkomen door slecht te verdedigen. En zo werd het toch nog weer spannend. Zeker ook met zo'n scheidsrechter wist je niet waar je aan toe was en en met een stand van 9-11 hadden we zoiets van dat het wel klaar was. Maar Avanti kwam toch nog tot 10-11 in de laatste minuut. Dit is ook de eindstand. De concurrentie won ook zodat we nog steeds 5 punten voorsprong hebben.

Sandra bedankt voor het meegaan en invallen en helaas door het weer deed de pen het niet meer optimaal zodat ik niet meer weet wie er allemaal gescoord hebben. Volgende week thuis om 11.00 uur tegen ONDO(G) 2.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties