Helaas was het team niet helemaal compleet wegens een enkel- blessure van Aron.
De trainers moesten de vakken daarom dus ook wat aanpassen voor vervangende spelers, en dus liep het allemaal wat minder omdat niet iedereen goed op elkaar was ingespeeld.

In de eerste helft kwamen we niet echt toe waaraan we de laatste weken op hebben getraind : veel schieten. We werden veel onder druk gezet en wisten daar moeilijk mee om te gaan, en maakten daarom veel plaatsfouten. Dit in tegenstelling tot de tweede helft, we schoten veel meer en kregen veel meer kansen. Ondanks onze vele schoten (32) en acties in de tweede helft gingen er maar 3 in waarvan 2 schoten en 1 strafworp dus het geluk speelde ook wel een rol. Helaas had PKC/Hagero maar weinig doelpogingen nodig voor 12 doelpunten. En won deze wedstrijd daarom ruim met 3-12.

Gezien de uitslag en het spelletje zelf denk ik dat we deze wedstrijd zeker niet moeten vergeten maar dit mee moeten nemen naar de wedstrijden, en naar de trainingen die nog komen. En ons zo steeds een stapje hogerop proberen te brengen!

Alle reserves en invallers bedankt, en Wessel in het bijzonder die u de komende tijd waarschijnlijk nog veel gaat zien! Al het publiek ook weer leuk dat u er weer zo vroeg bij was en hopelijk tot de volgende keer.

Gr. Aron Verhoeven

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties