Nadat we met KCC/Hijbeko A2 een zeer goede eerste helft veld hadden gespeeld en met drie punten los aan kop zijn geëindigd in de tussen periode, gingen we een uitdagend zaalseizoen tegemoet. We gingen een klasse hoger spelen dan op het veld, met als doelstelling HANDHAVEN! Het begin van het zaalseizoen liep niet helemaal soepel, Nouchka en Heleen die beide langdurig geblesseerd waren geraakt en niet deel konden nemen aan het spannende zaalseizoen.

We zagen iedere wedstrijd als een finale, geen enkele punt zouden we zomaar cadeau krijgen en dat wisten we allemaal maar al te goed. Zeker bij de eerste 7 wedstrijden waren de punten nogal duur. Terwijl er genoeg kansen waren tijdens de wedstrijden om de punten te pakken, maar dit deden we helaas iedere keer nipt niet.

Maar de tweede helft van het zaalseizoen, hebben we onze achterstand ingehaald, door als team te spelen. Dat de punten niet zomaar weggegeven werden, werd vooral duidelijk uit de laatste ronde van deze competitie er konden namelijk nog 5 ploegen degraderen, dus spannend was het zeker. Wij moesten uit spelen tegen Swift A1, die als een van de drie al veilig waren. Na een lekkere lunch met heel de A2 zijn we de strijd aan gegaan en hebben we tot de laatste secondes door gebikkeld met uiteindelijk het gewenste resultaat: KCC/Hijbeko A2 Gehandhaafd!

Graag wil ik meerdere mensen bedanken:
Als eerste Nouchka die er altijd bij was om het team te steunen en maar al te graag zelf in het veld wilden staan. Onze coaches: Wilrik Wassink, Leroy de Waard, Jan van der Steen, Glenn de Vries en Yvonne Zaal. Onze coördinator: Eric de Waard, die heel wat gesprekjes heeft moeten voeren dit zaalseizoen :D. Aart wil ik bedanken voor het regelen van de spelerskaarten. Natuurlijk al onze reserves, bedankt dat jullie iedere week weer voor ons klaar wilden staan en ook vaak beslissend zijn geweest bij onze overwinningen. En heel belangrijk om niet te vergeten zijn alle ouders die iedere week ons kwamen aanmoedigen en heen en weer hebben gereden voor ons. Iedereen bedankt!

Nadat we ons doel hebben bereikt, gaan we weer verder met het veldseizoen met als doel: Het Kampioenschap binnenslepen.

Ook is Nouchka tijdens de wedstrijden weer in het veld te vinden!

Groetjes Lisette

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties