Afgelopen zaterdag 17 september kregen we de koploper VEO 3 op bezoek. De koploper met 3 punten en de rest met 2 punten, zegt niet veel want in deze poule is alles mogelijk. Maar goed voor om te motiveren is het wel als tegen de koploper moet spelen en om de blamage van vorige week te doen vergeten.

Met Lisette Krabbendam nog geblesseerd en Rens Dijkxhoorn als vervanger van Marcel en Jasper gingen we dan ook goed van start. De eerste aanval was al bijna raak en dat beloofde wat. Omdat we wat gehusseld hadden in de opstelling moesten we nauurlijk even aan elkaar wennen, maar dat was snel gebeurd. Het zou goed uitpakken want al snel wisten we een 4-1 voorsprong op te bouwen. Goeie en mooie aanvallen werden er neergezet, maar ook nu weer lieten we veel kansen onbenut. We wisten de voorsprong tot aan de rust goed vast te houden en bij een 7-4 voorsprong mochten we kleedkamer in.

De tweede helft wilden we weer druk op de verdediging geven en onzen kansen moesten we afmaken. Het is zo zonde om je uit de naad te lopen en niets af te maken!!!! Het weer was goed. Eindelijk is niet te warm en zelfs nog een paar spettertjes. Dat deed ons wel goed want in de tweede helft gingen we goed door. Via 9-6 bouwden de voorsprong uit naar 14-10 en Robert scoorde nog eventjes de laatste 15-10 en was daarmee topscoorden van de dag.

Complimenten naar de ploeg toe om de draad weer zo op te pakken en met z’n allen te knokken voor een goed resultaat.
Joost en Sandra bedankt voor het reserve zitten en Rens bedankt voor het meespelen.

Statistiek: Robert 5x, Rens 4x, Michel 3x, Nick 2x en Michelle 1x.