Een uitstekend veldseizoen leverde KCC/CK Kozijnen 2 de tweede plaats op in de reserve Ereklasse en daarmee het recht op het spelen van de play-offs. Op vrijdag 3 juni stond in Bennekom de play-off tegen de nummer één uit de andere poule (DVO/Accountor 2) op het programma.

Er waren behoorlijk wat KCC-supporters aanwezig in Bennekom en die lieten van zich horen. Zo op het oog - maar zeker qua geluid - leken er veel meer Capelse supporters aanwezig dan die van DVO. Misschien wel omdat de dag daarna DVO 1 de play-offs zou spelen. Het eerste had als support voor hun reserves speciale shirts laten drukken en de Negende Man was luidruchtig aanwezig, ook door een prachtige vuurwerkshow voor de wedstrijd. Een mooie ambiance dus voor deze play-off wedstrijd.

De ploeg van trainers Jacco Glerum en Henno Ploeg had de eerste helft moeite de korf te vinden, maar omdat de percentages bij DVO ook laag waren bleef KCC/CK Kozijnen in de buurt tot 5-5. In de laatste vijf minuten voor rust liep DVO toch uit naar 8-5 en dus was er werk aan de winkel voor de trainers om in de kleedkamer de ploeg klaar te stomen voor de tweede helft.

De tweede helft bleef het scoren moeizaam voor beide ploegen en lukte het KCC/CK Kozijnen in eerste instantie niet om dichterbij te komen. Zo stond het zeven minuten voor tijd 13-10, maar toen viel DVO stil en was het twee minuten later 13-12 en was alles weer mogelijk. Met nog vijf minuten te spelen kreeg KCC/CK Kozijnen 2 nog genoeg kansen maar de gelijkmaker viel helaas niet. DVO plaatste zich daarmee voor de finale op vrijdag 10 juni tegen LDODK/Rinsma Modeplein 2 dat met één puntje verschil won van PKC/Vertom.

Tegen DVO kwam KCC/CK Kozijnen 2 net tekort, maar het tweede kende toch een mooi seizoen dat net niet werd afgesloten met een finaleplaats.

Alle goals van deze wedstrijd kan je hier terugkijken.

Ook onze huisfotograaf Peter van Dieren was aanwezig, zijn foto's vind je hier.