Zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd tegen het Amsterdamse Blauw Wit op het programma. Het was de vraag hoe de spelers hersteld waren van de Delftse tik vorige week tegen Fortuna/Delta Logistiek (25-11). Aanvallend was het niet best en ook verdedigend kon het alleen maar beter.

In de wedstrijd tegen Blauw Wit was KCC/SO natural weer fris en dit straalde men ook uit op de grasmat. Ondanks de lichtelijke regen over Capelle aan den IJssel kon er gewoon gespeeld worden en lag het veld er, in vergelijking met het veld in Koog aan de Zaan er als een biljartlaken bij. Een kwartier voor de rust kwam de thuisploeg op 7-4, maar stond bij rust 10-11 achter.

In de 2e helft bleef het tot een kwartier voor het einde een wedstrijd (16-16), maar KCC/SO natural verloor uiteindelijk met 18-23.

Doelpunten: Christian Dekkers 6x, Gertjan Meerkerk 5x, Demi van Oosten, Adriënne van Ofwegen en Eliza Roest ieder 2x en Milou Wierenga 1x.