KCC/SO natural speelde zaterdag uit tegen TOP/Quoratio en was voorbereid op een getergde tegenstander die de verrassende nederlaag van twee weken geleden wilde wegpoetsen. Maar door de afwezigheid van Jet Hendriks, Mick Snel en Paul Anholts bij de landskampioen hadden de Sassenheimers flink wat aan kwaliteit ingeleverd, zodat er ook deze wedstrijd kansen waren voor de zwart-witten.

Door een dramatisch schotpercentage in de eerste helft maakte KCC/SO natural het zichzelf erg moeilijk, met een 11-6 ruststand als gevolg. Na rust ging het percentage wat omhoog waardoor de stand kort voor tijd 17-17 was en een voorsprong in de lucht hing. Helaas scoorde KCC/SO natural niet meer en was het TOP/Quoratio dat de wedstrijd met twee goals in het slot gooide, eindstand 19-17.

Volgende week speelt het eerste om 16:00 uur uit tegen KZ/Hiltex (en het 2e daarvoor om 14:30 uur).

Doelpunten:  Mandy Biesbroek en Christian Dekkers ieder 4x, Milou Wierengan en Adriënne van Ofwegen ieder 3x, Eliza Roest, Steven Verhoeff en Gertjan Meerkerk ieder 1x.