Afgelopen zaterdag 8 maart 2014 was een historische dag voor onze club KCC/Delta Logistiek! Ik heb inmiddels aardig wat wedstrijden mogen spelen, maar zelden in een ambiance zoals afgelopen zaterdag…

De eerste kruisfinale tegen AW.DTV/e-senzaz.comwerd winnend afgesloten in een afgeladen sporthal Schenkel.

De sfeer was fantastisch! Voor, tijdens en na de wedstrijd was het 1 groot feest. Ik wil dan ook alle supporters bedanken voor de geweldige ondersteuning tijdens de gehele wedstrijd! Het is heel bijzonder om dit als speler mee te mogen maken. Ook dank voor de inspanningen die verricht zijn door alle vrijwilligers om deze wedstrijd tot zo’n succes te laten worden. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd, ontzettend bedankt!

Alle sponsoren wil ik ook bedanken. In het bijzonder noem ik onze hoofdsponsor Delta Logistiek. Zij regel(d)en sporttassen voor de selectie, het vervoer van de extra tribunes, de 4 bussen die aankomende week gaan rijden naar Amsterdam en niet te vergeten de grote portretfoto’s van spelers die ophingen tijdens de wedstrijd. Heel gaaf!

De eerste stap is gezet, maar we zijn er nog niet… Aankomende zaterdag hopen wij het af te maken in Amsterdam en daarom wil ik een oproep doen aan alle supporters om, waar mogelijk en ook als het niet mogelijk is, naar Amsterdam te komen!

Namens de gehele selectie,
Wilrik

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties