Zaterdag 10 maart 2012 speelt de KCC/Hijbeko-selectie weer een thuiswedstrijd en ook de A1 speelt een belangrijke wedstrijd voor de plaatsing voor de kruisfinales. Om de organisatie rondom deze wedstrijden tot een goed einde te brengen zoekt de organisatie:

Kassamedewerkers
Indien er zich meerdere mensen aanmelden kunnen we een kleine pooltje maken. De werkzaamheden vinden plaats tussen ± 18:30 en 20:10 uur

Begeleiding team van de week
Voor het team van de week zoeken we 1 of 2 mensen die de kinderen ontvangen, iets te drinken/snoepen geven en begeleiden tijdens het inschieten en oplopen voorafgaande de wedstrijd

Crewleden
Overdag gaan we de hal weer tiptop in orde maken. We zoeken daarvoor mensen die willen helpen met diverse zaken (boarding, spandoeken, volgspot e.d.). Ook voorafgaande de wedstrijd en na afloop kunnen we alle hulp goed gebruiken. Vanaf 10:00 uur gaan we beginnen en kunnen we alle hulp gebruiken !

Zit er wat van je gading tussen en wil jij meehelpen aan de KCC-dag, meld je dan met spoed aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties