De sponsorcommissie verwelkomt Metaalwarenfabriek De Goederen als nieuwe sponsor. Directeur van De Goederen, Alexander van Dieren: “Ik ben zelf afkomstig uit een echte korfbalfamilie. Met mijn twee zonen spelend in de selectie en zelf actief als coach van de B1 ben ik al jaren zeer betrokken bij deze club. Ik ben trots om nu ook als sponsor te kunnen bijdragen aan de ambitie van KCC/CK Kozijnen.”

sb De GoederenMetaalwarenfabriek De Goederen produceert metalen stansproducten in alle soorten en maten uit allerlei metalen en zelfs kunststoffen. Met vakmanschap, ervaring en een uitgebreid machinepark kunnen zij aan alle wensen voldoen.Welke diktes u ook wenst, geen probleem. Met onze eigen koudwalsinstallatie maken we het voor u. Of het nu gaat om staal, rvs (ook met hogere treksterktes), aluminium, messing of roodkoper, De Goederen maakt snel en goed het stansproduct die u nodig heeft.

Metaalwarenfabriek De Goederen zal binnenkort zichtbaar zijn op een reclamedoek in Sporthal Schenkel. We heten hen van harte welkom en kijken uit naar een mooie en langdurige samenwerking.

Meer informatie over Metaalwarenfabriek De Goederen vind je op hun website: https://www.degoederen.nl/.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties