Komende zaterdag gaat KCC/Delta Logistiek D1 proberen in het hoge Noorden het toch al fantastische seizoen extra luister bij te zetten en Nederlands Kampioen te worden. En wat is het mooi dat deze ploeg gesteund gaat worden door een grote supporterschare die zich laat vervoeren in een luxe XXL-bus. En dat alles maar tegen een geringe vergoeding van € 2,50.
Dat is alleen maar mogelijk doordat de overige kosten van deze bus worden gesponsord door BV Metaalwarenfabriek v/h G. de Goederen. Wij als vereniging zijn dit bedrijf zeer erkentelijk voor deze gulle bijdrage.

Maar dit bedrijf is niet het enige bedrijf wat zich schaart achter onze D1. Leon Reizen, de vakantiespecialist op het gebied van begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking ,en Aannemings- en Transportbedrijf Gebr.Kalkman B.V. hebben de handen ineengeslagen en verzorgen geheel kosteloos het vervoer van de KCC/Deltalogistiek D1-formatie naar Friesland. Ook Leon Reizen en Gebr.Kalkman B.V. zijn we zeer dankbaar voor hun bijdrage om deze dag tot een succes te maken.

Sponsors, ontzettend bedankt.

Namens de JTC KCC/Delta Logistiek
Theo van Os

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties