We leven met zijn allen toe naar komende zaterdag. Of het nu Wolvega, Goes, Papendrecht of De Kleine Vink is, KCC/Delta Logistiek is vertegenwoordigd en hoe.

Dit vraagt een hoop van velen. Er moet ontzettend veel geregeld worden om alle ploegen zo goed mogelijk in het veld te krijgen. En ..het is niet alleen veel geregel, een aantal zaken lopen ook nog eens in de nodige kosten. Dan is het fijn dat een tweetal ondernemers en KCC-liefhebbers de helpend hand bieden.

LeonReizen, de reisspecialist voor begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking, heeft in de persoon van Leon Oudenaarden, zelf oud-korfballer, aangeboden dat KCC/Delta Logistiek B1 kosteloos gebruik mag maken van twee personenbussen om comformtabel richting Wolvega af te reizen. LeonReizen ontzettend bedankt. Als u meer wilt weten over LeonReizen kijkt u dan hier.

Onze ploegen zullen verder komende zaterdag niet verstoken blijven van de gevraagde vitamines. Firma De Hoog Groente en Fruit levert aan alle NK-ploegen (B, C en D) de broodnodige appels, bananen en mandarijnen (tegen een mooie prijs) en @dmiDi, Administratieve & Fiscale Dienstverlening (kijk hier voor meer informatie) in de persoon van Martin van Dieren heeft aangeboden de kosten voor het fruit voor zijn rekening te nemen. Uiteraard nemen wij deze geste graag aan. Namens alle NK-ploegen bedank ik Firma De Hoog en in het bijzonder @dmiDi voor hun gebaar. Het wordt zeer gewaardeerd.

NK Commissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties