Delta Logistiek en Korfbal Combinatie Capelle hebben een overeenkomst gesloten betreffende hoofdsponsorschap voor de komende drie seizoenen.

De mensen achter Delta Logistiek hebben een grote affiniteit met de korfbalsport; beide bestuurders zijn actief korfballers geweest en zijn nu nog vaak langs de lijn te vinden bij een korfbalwedstrijd.

“In 2012 bestaat ons bedrijf 20 jaar, de kroon op ons werk is deze overeenkomst met KCC. Wij zijn bijzonder trots onze naam te mogen koppelen aan KCC, wij zien veel overeenkomsten in het type doelstellingen en handelswijze.”

Voorzitter Henny Butter is een zeer tevreden man met de bij de vereniging betrokken sponsor: “het geeft in een tijd waarin het economisch iets minder gaat aan KCC een enorme positieve boost dat een sponsor kiest voor KCC. De motivatie van Delta Logistiek om tot deze beslissing te komen vinden wij bewonderenswaardig, de verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven richting maatschappij en in het bijzonder richting de sport neemt zij zeer serieus. KCC/Delta Logistiek wordt de nieuwe naam; op alle wedstrijdshirts van KCC zal de naam Delta Logistiek prijken.”

Klik hier om te zien hoe onze wedstrijdshirts er volgend seizoen uit zullen zien.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties