Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk al opgemerkt hebben, staat er achter de bar een nieuwe kassa terminal. En die gaan we binnenkort gebruiken.

Een groot deel van het vaste barpersoneel heeft inmiddels uitleg gekregen hoe de kassa terminal werkt en morgen gaan we beginnen met de registratie van de verkopen en het afrekenen van de consumpties via deze nieuwe kassa.

Jullie begrip wordt gevraagd als in het begin het afrekenen wat langer duurt dan anders. In de praktijk zal het vast onwennig zijn.

Met dit kassa systeem zullen we over een paar weken een nieuwe mogelijkheid krijgen om af te rekenen en wel met de ‘club betaal pas’.
Omdat deze betaalmethode voor zowel de leden als ook voor de club meerdere voordelen heeft, hebben we hiervoor gekozen. Je hoeft alleen maar je pasje bij je te hebben als je naar KCC komt, het neemt niet veel plek in en is handzaam in het gebruik. Geen gedoe meer met kleingeld, wat ook de snelheid bij het afrekenen verhoogt. Het saldo op de betaalpas staat alleen geregistreerd in de pasadministratie. Mocht je de betaalpas kwijtraken, dan ben je niet je geld kwijt!

Bij de invoering van de betaalpassen zullen we ook de prijzen van de consumpties gaan verhogen. Maar met het gebruik van de betaalpas krijgen de leden direct weer korting; Iedere keer als je de betaalpas opwaardeert, krijg je een bonus van 15%. De betaalpas wordt dus meer opgewaardeerd dan dat jezelf op dat moment betaalt. Via deze bonus wordt dus van te voren al je korting toegekend.

Kortom, het gebruik van de betaalpas is voor iedereen voordelig.

Omdat alle leden recht hebben op het gebruik van de betaalpas, zal deze ongevraagd aan alle leden kosteloos worden uitgereikt. Verder zal deze betaalpas ook gebruikt worden als toegangspas voor de thuiswedstrijden van de selectie in het zaalseizoen en gaan we kijken of we in de toekomst meer ledenvoordeel aan de pas kunnen gaan koppelen.

Binnenkort volgt meer informatie over de invoering van de betaalpas en op de website zullen handleidingen over het gebruik en bijvoorbeeld het opwaarderen geplaatst worden.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties