Afgelopen week zijn we eindelijk weer gestart met het korfballen. De kinderen in de leeftijdsgroep t/m 12 jaar mochten de spits afbijten en waren volop aanwezig. Iedereen had er zin in en sommigen vonden het ook nog een beetje spannend. Belangrijk was ook dat zowel ouders als de kinderen en begeleiders zich aan de afspraken hebben gehouden. Supergoed.

Komende woensdag maken we een doorstart en breiden we de trainingen uit met de jeugd van 13 t/m 18 jaar. We hopen ook hun in groten getale te mogen begroeten. Via trainers en de JTC worden afspraken doorgesproken dan wel gemaild.

Kom je met de fiets of scooter, dan kun je deze in een apart vak bij de fietsenstalling stallen. De vakken worden aangegeven met de letters van de groepen (A, B, C, D/E).

We willen allemaal weer graag gaan sporten, en moeten ons daarom wel aan de regels houden vanuit het RIVM en de KNKV. Er wordt erop toegezien dat we dat ook met z’n allen doen. Indien na een waarschuwing toch blijkt dat de regels niet worden nageleefd, rest niets anders dan diegene die deze regels negeert, zich zal moeten verwijderen van het sportcomplex.

Wordt vervolgd.

Werkgroep Korfbalprotocol en het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties