A.s. zaterdag reizen we met vier (!) door onze hoofdsponsor Delta Logistiek gesponsorde bussen en nog enkele auto's naar Amsterdam voor de tweede kruisfinale om 20:00 uur uit tegen AW.DTV/e-senzaz.com. Na de overwinning zaterdag gaan we het daar proberen af te maken en uiteraard reizen we met ruim 175 supporters mee om de zwart-witten aan te moedigen.

De spelers en staf verzamelen om 16:30 uur en vertrekken om 17:00 uur naar de hoofdstad.

De supporters verzamelen om 17:30 uur en vertrekken om 18:00 uur, maar als je een half uurtje eerder bent kan je de selectie uitzwaaien, ook niet verkeerd.

De komende dagen komt er in dit artikel meer informatie te staan over de busreis en de busindeling. Hou dit artikel dus goed in de gaten zodat je weet wat er gaat gebeuren. Voor de gelukkigen die een kaartje hebben bemachtigd voor de uitwedstrijd is het kledingadvies uiteraard zwart-wit of wit-zwart en de persoonlijks standaard uitrusting is één rol WC-papier in de linkerzak, één in de rechterzak en één in de gooihand (en uiteraard niet bedoeld om het toilet in de bus te bevuilen). Als jullie dat advies opvolgen dan maken we er een feestje van in Amsterdam.

Vragen over de busreis of je bestelde kaartje? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties