Voor de tweede kruisfinale op zaterdag 15 maart om 20:00 uur bij AWDTV in Amsterdam hebben we de beschikking over slechts 150 kaarten. Dat zijn er niet veel zodat niet iedereen een kaartje zal kunnen bemachtigen. Dankzij onze hoofdsponsor Delta Logistiek rijden er die dag vier bussen naar Amsterdam waarvoor we goedkope kaarten kunnen aanbieden. Het gaat dan om verplichte buscombikaarten voor € 5 per stuk (bus en toegang). Dat betekent dus dat je alleen met de bus naar Amsterdam kan en niet met eigen vervoer (je krijgt je toegangskaartje pas in de bus).

Er worden 70 kaartjes (uiteraard tegen betaling) gereserveerd voor familie/partners van de selectie en staf en 30 kaartjes voor bestuur, sponsoren en overige relaties. De resterende 50 kaarten zijn beschikbaar voor alle supporters van KCC/Delta Logistiek en zijn alleen te koop in het clubhuis op zaterdag 8 maart vanaf klokslag 17:30 uur. Let op: 1 kaartje per persoon, kan je niet of moet je spelen, zorg dan dat je een ander voor je stuurt. Ben jij een echte KCC-hooligan, dan weet je dus waar je zaterdag je kaartje moet halen. Uiteraard hopen we dat deze kaartjes opgehaald worden door de meest luidruchtige supporters zodat we de zwart-witten in Amsterdam ook vocaal kunnen ondersteunen.

Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mark en Sander

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties