Vrijdagavond 4 februari werd er weer gedart bij KCC/Hijbeko. Ondanks dat enkele vaste deelnemers korfbalverplichtingen hadden waren er toch 14 inschrijvingen. Dit brengt het totaal aantal darters dit seizoen alweer op 20. Kortom weer een leuke groep. Marcel van Vliet werd ondanks zijn, naar eigen zeggen, slechte vorm toch eerst. Joost Schellaars heeft de smaak te pakken en na vijfde plek vorige keer pakte hij nu de tweede plaats.

Vanwege verplichtingen voor zijn werk was Stephan er dit keer niet bij. Niettemin verliep de avond weer vloeiend. De bar was immers weer in vertrouwde handen bij Gert Reijm en bij het rekenen en verrichten van de lotingen was altijd hulp aanwezig.

Omdat in de zaal regelmatig korfbalwedstrijden op vrijdagavond worden gespeeld missen we weleens vaste spelers. Dit was zo'n avond. Toch konden we uiteindelijk 14 deelnemers noteren wat het totaal aantal deelnemers dit seizoen op 20 brengt. Een leuke groep wat smaakt naar meer!

501
De 14 deelnemers werden in vier poules verloot en het 501 werd in 2 ronden gespeeld. Als jullie Joeri van der Wal de komende weken met een enorme glimlach op zijn gezicht zien rondlopen, dan komt dat door zijn overwinning. Hij was er, terecht, trots op. Marcel van Vliet was minder trots maar werd toch tweede. Peter van Dieren werd derde. Toch ook iets om trots op de zijn is, dat zowel Peter van Dieren als Alex de Bruin, geinig genoeg op hetzelfde bord, een score van 180 mochten noteren. Iets wat hopelijk steeds vaker gaat gebeuren bij KCC/Hijbeko.

Halve it
Als tweede spel kozen we voor Halve it. Bij uitstek het spel voor slechte starters. Immers hoe later je missers hebt, hoe slechter je score wordt. Marcel van Vliet hield uiteindelijk de meeste punten over. Gerard Reijm pakte dit spel de tweede plek. Ronald Dortland herstelde zich met een derde plaats.

Follow the Leader
Voor Follow the Leader werd de groep in twee poules verdeeld. Na de eerste ronde werden de beste drie van beide poules bij elkaar gezet op het finalebord. De overige 8 spelers vochten voor de overige punten op het andere bord. Ook hier liet Joeri van der Wal zien in vorm te zijn door de overwinning op zijn naam te schrijven. Joost Schellaars gooide solide en werd tweede. Ronald Dortland werd wederom derde.

Klokje rond
Na vorige keer de moeilijk variant gespeeld te hebben, deden we dit keer rustig aanb; gewoon Klokje rond op enkele getallen. Een makkie voor Marcel van Vliet. Bop Vermeulen en Joost Schellaars hadden beide evenveel pijlen nodig en eindigden op een gedeelde tweede/derde plaats.

Avondscore
Niet iedereen was tevreden over zijn/haar spel. Dat is een goed teken; natuurlijk kom je voor de fun, maar je wil toch ook beter gaan gooien. Marcel van Vliet kon weer een CD-bon aan zijn verzameling toevoegen door zijn eerste plaats. Joost Schellaars gaat ze wellicht ook verzamelen. Hij werd tweede. Joeri van der Wal verkeerde in goede vorm en zag dat bekroond met een derde plek.

De avondscore van alle deelnemers vind je hieronder.

Eindstand 4 februari 2011

Plaats  Deelnemer   501   Halve it   Follow the Leader   Klokje rond  Totaal 
1 Marcel van Vliet 13 14 10 14 51
2 Joost Schellaars 11 10 13 12.5 46.5
3 Joeri van der Wal 14 5 14 8 41
4 Guido Molendijk 9 8.5 11 11 39.5
5 Gerard Reijm 8 13 8 5 34
6 Bob Vermeulen 6 8.5 4 12.5 31
  Peter van Dieren 12 4 5 10 31
8 Ronald Dortland 2 12 12 4 30
9 Olaf Ullersma 10 7 2 9 28
10 Gert Jan van Dieren 7 3 9 6 25
11 Alex de Bruin 3 6 6 7 22
12 Damian Vermeulen 1 11 3 2 17
13 Daphne Leeuwenstein 5 1 7 3 16
14 Aasutosh Kalpoe 4 2 1 1 8

Tussenstand dartcompetitie
In de tussenstand in de dartcompetitie is de top drie na deze vijfde avond ongewijzigd. Marcel van Vliet staat stevig op de eerste plaats. Guido Molendijk tweede en Gerard Reijm derde. Stephan Mosheuvel keldert door zijn afwezigheid. Omdat je enkele lage scores kunt schrappen kan hij dat natuurlijk wel weer goedmaken. Dat geldt natuurlijk ook voor de overige genoteerden. Enne... anders is het toch gewoon gezellig?!?

Klik hier voor nog meer foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties