Hallo korfballers van KCC/Delta Logistiek + vriendjes en vriendinnetjes!

In de maand juni is er 50 jaar korfbal in Capelle. Deze gebeurtenis wil KCC/Delta Logistiek niet zomaar voorbij laten gaan. In de maand juni organiseert KCC/Delta Logistiek daarom een aantal evenementen. Eén van die evenementen is een vriendjes- en vriendinnetjesdag op woensdag 12 juni.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de aKCCie. Alles wordt uit de kast gehaald om er een geslaagde dag van te maken voor de korfballers van KCC/Delta Logistiek en hun vriendjes en vriendinnetjes. Er wordt een parcours uitgezet van allerlei spellen: van schminken en balspellen tot een mega stormbaan! Ook worden er korfbalspellen gespeeld, want het is natuurlijk ook de bedoeling om jullie vriendjes en vriendinnetjes kennis te laten maken met korfbal. Deze dag staat in het teken van plezier en kennis maken met korfbal, maar er kan ook iets gewonnen worden: het beste groepje van de dag zal een mooie prijs krijgen.

Alle informatie even kort op een rijtje:

Wat: vriendjes- en vriendinnetjesdag
Wanneer: woensdag 12 juni
Wie: D t/m Kangoeroe Klup + vriendjes en vriendinnetjes
Hoe laat: 14.00 – 17.00
Entree: gratis!

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw naam erin + de naam van de vriendjes en vriendinnetjes die je mee wilt nemen. Neem zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee! Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 8 juni.

Wij hopen jullie woensdag 12 juni te zien,

Groetjes de aKCCie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties