Zaterdag 25 juni is er een slotdag die tevens als laatste activiteitendag geldt voor het afsluiten van het lustrumdrieluik dat met de 10 jarige reünieviering in het verleden vervolgd is door een activiteit in het heden om met de toekomst te eindigen.

Dit einde is eigenlijk het begin van een nieuwe toekomst waarbij we op vrijdagavond 24 juni al starten met de eerste activiteit voor de B & C en op zaterdagavond/nacht afsluiten met een knaller van een feest. Zaterdag overdag staat echter voor de ouderen in het teken van KCC/Express 2011. In tegenstelling tot het van TV bekende Peking Express beperken we ons tot Nederland dus dit moet voor een gemiddeld KCC lid appeltje - eitje zijn. We starten zaterdag vroeg en we zijn op zoek naar ouders, spelers uit de A of senioren en overige leden die het aandurven om zich op te geven voor de evenement.
 
Wat heb je nodig, een team bestaande uit 4 personen met een beetje conditie en vooral veel creativiteit en doorzettingsvermogen! Ieder team moet voorzien zijn van tenminste een smartphone met internetverbinding, waarop Twitter geïnstalleerd  moet zijn omdat we gedurende de dag van alle nieuwe media mogelijkheden van je telefoon gebruik gaan maken voor de tocht. Hierbij zullen wij als organisatie hulp bieden en vooraf ontvangt iedere groep ruim van te voren haar gegevens die 25 juni gebruikt moet worden. We verzamelen rond 07.00 bij KCC/Hijbeko voor een simpel groepsontbijt. Na het ontbijt zullen de groepen losgelaten worden voor een parcours door Nederland heen.
 
In totaal zullen er maximaal 20 groepen van 4 personen aan KCC Express mee kunnen doen. Iedere groep moet gedurende de dag naar KCC/Hijbeko terugkomen zonder gebruik te maken van eigen vervoer, geld of vervoersbewijzen voor openbaar vervoer. Men is dus aangewezen op de eigen inventiviteit om transport te regelen.
 
De groepen starten vanuit de KCC/Hijbeko kantine en krijgen per envelop een cryptische omschrijving van de locatie waar het eerst volgende checkpoint is gevestigd. De groepen moeten zo snel mogelijk naar de volgende post reizen. Voor, bij en na de posten zijn er opdrachten die vervuld dienen te worden en welke mede bepalend zijn om uiteindelijk te bepalen wie de KCC/Express 2011 gaat winnen.
 
In totaliteit worden er 4 posten aangedaan verdeeld over ……. Dus durf jij het aan en denk je dat je kans maakt op de overwinning, stel je team samen en geef je op zodat jullie misschien de winnaars worden van de KCC/Express 2011.
 
Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Onder vermelding van KCC/Express + eigen verzonnen team naam.
+ telefoonnummer van de smartphone.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties