Vandaag was onze oude rivaal  Wion G1 op bezoek. Onder een zonnetje gingen we om 11.30 uur van start. Sterk geconcentreerd ging het team de aanval in met goede combinatie`s, wat resulteerde in de 3e min een mooie rebounder 1 - 0. De verdediging draaide ook al goed en de bal was snel weer in de aanval. De 4e min 2 - 0 weer goed de bal rond laten gaan.

Na de vakwisseling ging de tweede aanval ook weer met goed combinatiespel in de 7e min naar 3 - 0. Door duidelijk overwicht van onze G ging de scherpte er een beetje af wat resulteerde dat Wion de stand naar 3 - 1 bracht. Weer wakker was het in dezelfde minuut 4 - 1. KCC liet de teugels wat vieren door zich meer op het samenspel te concentreren. In de 23e minuut 5 - 1 wederom een goede rebound . Na de vakwissel ook deze aanval weer goed samenspel goed voor  6 - 1 in de 24e minuut. Een mooie ruststand.

De tweede helft  ging het team na aanwijzing meer op combinatie spel spelen, dat zag er ook goed uit. In de 5e minuut ging het naar 7 - 1. De scheids keek even raar naar onze speler die bewust Wion de kans gaf om te scoren met deze stand gebeurt dit wel meer bij  het G team. 7 - 2 naar 8 - 2 , 9-2 en een dorloopbal naar 10- 2. Er werden Wion nog wat  kansjes gegeven om tegen te scoren. Zo werd het nog 11- 3 en bracht Wion de  eindstand op 11 - 4.

Wion was niet op volle sterkte gekomen, maar des al nietemin heeft ons team een goede wedstrijd  gespeeld en zie je het team weer groeien. G1  ga zo door.