KCC/Hijbeko A3 moest afgelopen zaterdag tegen KOAG A2 spelen. KOAG A2 staat onderaan dus onderschatting lag op de loer. Omdat er weer geen scheidsrechter was had KOAG zelf een scheidsrechter geregeld. Maar dit was er niet een van het kaliber dat deze wedsrtrijd aan kon. Hij zag werkelijk niets en dat was gelukkig aan 2 kanten, maar erg leuk korfballen is het dan niet. Als coaches heb je het dan druk om de scheidsrechter scherper te krijgen, maar ook om de spelers te kalmeren en te zorgen dat ze weer gaan korfballen.

De eerste helft begon de frustratie. Na 2x tegen een achterstand aan gekeken te hebben liepen we tot de rust uit naar een 4-9 voorsprong. Dat gebeurde eigenlijk ongemerkt, want we waren meer het de scheids en de ploeg bezig .

In de rust bijna niets anders gezegd dan dat ze weer moesten gaan korfballen, want ze haalden zichzelf uit hun spel. Maar ja dat valt niet mee als de ballen uit je handen woirden geslagen, doorloopballen neemt met een flinke duw in de rug die iedereen kon zien en zo meer.

De tweede helft gelukkig doorgegaan met scoren want KOAG schoot ook geneog ballen erin, maar dan van afstand van een meter of 10.
Het zat me niet lekker want door zo'n man zou je zelfs nog kunnen verliezen. KCC ging gelukkig door en wist de eindstand op 13-21 te brengen. Niemand had aan deze wedstrijd een goed gevoel over. Het kostte zoveel energie in andere dingen!!!! Hopen dat het volgende week tegen Bolnes A1 thuis om 09.00 uur allemaal weer over het korfbalspelletje mag gaan.

De resreves weer bedankt : Stephan Groeneweg, Gerbert Schippers en Nienke Huguenin.
Chauffeurs bedankt voor het brengen en mee  terugnemen van de spelers.
A1 weer gefeliciteerd, dat zit wel goed met jullie en de A2 gefeliciteerd met de overwinning op IJsselvogels A1.

Statistiek: Nick en Wouter 5x, Heleen 3x, Willemijn, Simone en Frans 2x, Rens en Sofie 1x.