Als interim coach mocht ik weer mee met S4 naar Den Haag om nu tegen Eibernest uit te komen. Op een veld dat sterk terug doet denken aan de oude DDR tijden wisten we het initiatief naar ons toe te trekken. We kwamen vrij gemakkelijk op een 2-0 voorsprong waarna de score stokte. Gelukkig was Eibernest niet op schot en gingen we met 2-1 (u leest het goed) de rust in.

De moeizame eerste helft kreeg een moeizaam vervolg in de tweede helft. Nadat we diverse keren met twee doelpunten voor kwamen wisten we het niet af te maken. Bij 9-9 wist Eibernest voor het eerst voor te komen en zag het er even naar uit dat we de punten in Den Haag zouden laten. Gelukkig wisten we de 10e te maken en werd het nog even bloedstollend. Wesley in de punt in de laatste minuut mocht helaas niet baten. Het beleef 10-10 en we moeten tevreden zijn met een punt.

Te weinig passie, teveel plaatsfouten en te doorzichtig spel zorgden ervoor dat we een punt achterlieten. Vergelijken we het met vorig seizoen dan is er door het vierde al één punt meer behaald dan het derde vorig jaar. Er zijn nog voldoende kansen en het blijkt maar weer dat KCC/Hijbeko in de breedte bij de senioren goed bezig is.

We moeten Jos de komende maanden missen door een blessure kan hij voorlopig niet spelen. We wensen hem vanaf deze kant heel veel sterkte toe!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.