Na een teleurstellend resultaat van vorige week, moest de A3 vandaag aantreden tegen RWA A2. Ondanks het vroege tijdstip van verzamelen was iedereen keurig op tijd aanwezig, zodat we ons goed konden voorbereiden op de wedstrijd. Helaas kon Ben er vandaag niet bij zijn. Beterschap met je knie, Ben.

Om 9.00 uur floot de scheidsrechter in. Al redelijk snel stonden we voor met 3-0. Daarna zakten we een beetje in, zodat RWA kon terugkomen tot 3-3 en zelfs 3-4 voor kwam. Gelukkig kwamen we weer gelijk. We kwamen voor de rust nog voor met 5-4.

Na een korte bespreking over wat er goed en fout ging, begonnen we weer aan de tweede helft.
De stand ging het eerste gedeelte van de tweede helft aardig gelijk op. 5-5, 6-5, 6-6, 6-7 en 7-7. Vanaf hier ging het bij ons beter lopen en werd er meer gescoord, wat resulteerde in een voorsprong van 11-7. RWA scoorde 11-8. Waarna er gelijk de 12-8 voor ons door de mand viel.
De concentratie verslapte iets, zodat RWA kon terugkomen tot 12-11. De spanning steeg, vooral bij de coach en de reserves. Gelukkig konden wij het hoofd koel houden en werd er nog 2 keer gescoord door ons, wat een eindstand van 14-11 opleverde.

Het was een leuke wedstrijd en het was goed om te zien dat er door iedereen gewerkt werd en men er stond als team.

A.s. zaterdag speelt de A3 de laatste veldwedstrijd tegen Vriendenschaar A1 in Bodegraven. Dit is een heel belangrijke wedstrijd, want als we deze winnen zijn we Kampioen!
Dus kom allemaal de A3 aanmoedigen. We spelen om 12.45 uur in Bodegraven.

Richelle, Wessel en Kaylee bedankt voor het reserve staan.
Statistiek: Menno Kasbergen 4x, Mieke, Duncan en Menno van Beek 2x, Jotika, Lise, Jamie en Thom 1x.