Zaterdag 12 oktober was het zover: de laatste wedstrijd van de eerste helft veldseizoen. We speelden uit tegen HKC B1 die met 2 punten minder onder ons stonden. De wedstrijd begon om kwart voor 1.

De eerste helft gingen KCC/Delta Logistiek en HKC erg gelijk op. We begonnen met 2 mooie doelpunten in het vak van Anouk, Richelle, Julian en Ruben, maar die werden bijgehouden door HKC. Zij scoorden er ook en het was 1-2. Maar gelukkig konden we er nog een scoren en de stand was 1-3. Steeds om de beurt scoorden we wel wat doelpunten, maar toch bleef het erg gelijk op gaan. We gingen de rust in met 4-4.

Michiel was er niet, dus stond Leroy er alleen voor om ons eens even goed wakker te schudden met dat we wat beter moesten spelen en vooral weer moeten letten op onze plaats fouten, wat af en toe erg fout gaat. Zou het hebben geholpen?

De tweede helft gaat van start, iedereen gefocust op de wedstrijd. Maar nog steeds gaat het gelijk op. Gelukkig gaat er opeens een knop om bij iedereen van KCC/Delta Logistiek B1, want we maken we een mooie voorsprong. De verdediging kan het goed dichthouden en in het vak van Aron, Timo, Iris en Zita gaat de aanval erg goed. Timo staat super af te vangen, Aron blijft goed bewegen, Iris blijft weg van Zita en daarom kan Zita er nog even 4 in schieten. Dan het fluitsignaal. GEWONNEN! De eindstand was 8-11. Iedereen ging er (vooral op het eind) helemaal voor. We staan nu gedeelde 3e en ik ben trots op m’n teampje.