Op zaterdag17 oktober kwam KCC/Hijbeko C1 aan in Zoetermeer bij Phoenix en helemaal klaar voor de wedstrijd. Toen Anouk, Chantal en Stephan aan kwamen vanuit Nieuwekerk want ze hadden daar reserve gestaan bij de B2. Zo konden we gaan bespreken en het was niet echt een lange bespreking om zo te zeggen er viel maar 1 ding te zeggen: ”START FEL 2 KEER 25 MINUTEN.”

Na een goede warming-up kon de wedstrijd beginnen. We begonnen goed want er werd gelijk twee keer gescoord door Stephan. Er werd gewisseld en gelijk stroomde we door de verdediging onderschepte en de bal werd naar de aanval gegooid. We profiteerde daarvan en scoorde dat ging 2 keer zo door de stand was 0-4 maar jammer genoeg kreeg de verdediging een strafworp tegen 1-4. Hier door lieten we ons niet uit het veld slaan, we speelden gewoon ons eigen spelletje dit resulteerde tot een rust stand van 2-8.

In de rust hadden Michiel en Edith haast niks te zeggen: ALLEN GA DOOR WE ZIJN PAS OP DE HELFT DUS GA DOOR !!! De tweede helft begon niet al te best de passes waren niet al te best maar we herpakten ons redelijk snel en we gingen gewoon door met dat gene waar we de eerste helft mee begonnen waren.

Toen gebeurde het volgende: Sophie Onderschepte de bal maar die was nog al hard gegooid en ze kon de bal niet vangen en kreeg hem volop in haar gezicht. Dat was flink balen en heel pijnlijk voor Sophie maar gelukkig hadden we nog een rijtje reserves zitten. Sophie ging naar de kant en Ditte kwam erin.
We denderden gewoon door en we bleven de stand maar uitbreiden ondertussen liepen Jotika en Niels.G. warm uiteindelijk kwamen zij er in voor Femke en Matthias. Niels.G. maakte vliegende start en maakten een prachtige doorloper met 1 hand!!!.
We speelden gewoon door en lieten de hele tweede helft geen ballen meer door en uiteindelijk resulteerde dat op een eindstand van 2-16.

Met een prachtige overwinning op Phoenix sluiten we het eerste helft veld af en gaan we vol goede moed de zaal in!!!!!!

We willen graag alle supporters bedanken voor het meereizen en hopen jullie weer te zien in de zaal, ook bedankt reserves die er altijd bij waren soms zelfs ten koste van hun eigen wedstrijd, SUPER BEDANKT en we hopen ook jullie weer te zien in de zaal en Edith bedankt voor het goed coachwerk voor de C1.

Nu gaan we ons opmaken voor de zaal we hebben er allemaal SUPER VEEL ZIN!!!!!

Twee spelers uit de C1: Niels.K & Matthias